Hoi ik ben Frits,
Heb nu eindelijk een soort van buitenverblijf en daardoor meer motivatie om met de bbq aan de slag te gaan. Ik heb nu een weber master touch. En ga denk ik binnenkort even een weber workshop doen want de temperatuur stabiel krijgen is me eigenlijk nog nooit gelukt.
Budget is gelimiteerd, maar ben nog wel aan het kijken naar pizza, low en slow en multilevel als dat kan in een weber. Dus dat staat op de planning. En moet me ook nog gaan verdiepen in receptuur. Dus nog een hoop te leren en doen.
Ik zie al dat ik hier een hoop kan vinden en kan leren dus daarvoor alvast mijn dank aan iedereen die de moeite neemt om te delen.
Heb nu eindelijk een soort van buitenverblijf en daardoor meer motivatie om met de bbq aan de slag te gaan. Ik heb nu een weber master touch. En ga denk ik binnenkort even een weber workshop doen want de temperatuur stabiel krijgen is me eigenlijk nog nooit gelukt.
Budget is gelimiteerd, maar ben nog wel aan het kijken naar pizza, low en slow en multilevel als dat kan in een weber. Dus dat staat op de planning. En moet me ook nog gaan verdiepen in receptuur. Dus nog een hoop te leren en doen.
Ik zie al dat ik hier een hoop kan vinden en kan leren dus daarvoor alvast mijn dank aan iedereen die de moeite neemt om te delen.