Beef en Steak

Warmgerookte forel

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.099
Zaterdag tijd gehad om twee forellen te roken.

Gevuld met ui, knoffie, italiaanse kruiden, wat venkel en citroen
BGE op 110C met appelrookhout
35 min laten roken tot een kern van 62 C.
Daarbij een grillmandje met groentjes (en risotto uit de keuken)

Visjes waren prima. De rook was niet echt ingetrokken (komt natuurlijk omdat er nog een vel op zit.)

IMG_8606.jpg
IMG_8608.jpg

IMG_8610.jpg
IMG_8612.jpg
IMG_8609.jpg
 
Eindelijk weer een wat "fatsoenlijks" van jouw hand @Peter64 ...... ;):love:
Ziet er heel goed uit!!!!
 
Visjes, doe ik te weinig! Mooi man.
 
Forel zelf nog nooit gedaan, ziet er prachtig uit! Echt maar 35 min op een graad of 110? Meer is het niet? 🤩
 
Terug
Bovenaan Onderaan