- Berichten
- 3.165
TLDR; voor BernhardQ:
Beefhammer gemaakt, was lekker, geen bijzonderheden, ga ik vaker maken.
---------------------
Normale versie voor de lezers:
Ik kreeg mijn maat te eten, afgelopen zaterdag.
Hij houdt van vlees, en wij samen van BBQ'en. Origineel is het virus van hem naar mij overgeslagen.
Hij kocht ook als eerst de BGE L, daarna ik ook.
Hij de minimax, ik volgde weer.. Zo maken we elkaar goed gek.
Hij kwam eten en zei van te voren 'ik heb nog nooit een beefhammer op, jij wel?'
En zo geschiedde.
Bij de Makro een stuk van 2,5 kilo gehaald.
Thuis sochtends vroeg ontvliest:
Vervolgens opgeknoopt en gekruid met zout, peper, uien-, knoflook- en paprika poeder.
Zo mocht hij mee naar buiten, in de rode wijn vaten eiken blokjes hout-rook. XD
En HOP - ER OP.
Hij moest een beetje in t midden staan, want hij was wat hoog.. hehe
Past net.
En zo verbleef hij lekker de hele ochtend in de rook van ongeveer 110-120 graden.
Ik ben wel blij met mijn Meater. Ik had een ipadje bij de bbq staan, die was met wifi verbonden.
Ik heb dus tijdens de zwemles van zoonlief gewon in de gaten kunnen houden of alles goed ging thuis.
Ook eenmaal weer thuis, toen de ipad in huis over moest gaan als babyfoon, kon ik multi view gebruiken.
Schitterend.
Een totale uur of 5 later, toen vond ik het tijd om in te pakken.
Helaas geen foto van het inpakken, dit wilde ik met wat boter+saus doen, maar compleet vergeten.
Maar we gingen verder.
Mn maat kwam binnen met de kids, het bier vloeide, de zon scheen, de kinderen speelde in de tuin.
Wat was het genieten. Iedereen had het leuk (met kleine kids nog wel eens kijken hoe t gaat), en we waren volle bak aan t bakken in de tuin.
De Beefhammer was er wel, 97 graden ofzo laten doorgaan.
In een braadslede uitgepakt, en geserveerd met frieten + salade.
En zo zag die er uit.
ik: "Maat, ff mooi de zon meepakken in die foto: Kom mee!"
Zodra ik het touw begon te knippen viel alles van het bot, het merg was lekker gaan smelten naar beneden gezakt. alles een beetje door elkaar gehaald en geserveerd.
Het is net stoof vlees, maar dan zonder saus. Geweldig lekker, gaat hier zeker vaker terug komen want de Egg heeft het werk weer eens gedaan, en ik heb kunnen relaxen.
Lijkt net een lolly, dus ik dacht ik deel m toch even
Beefhammer gemaakt, was lekker, geen bijzonderheden, ga ik vaker maken.
---------------------
Normale versie voor de lezers:
Ik kreeg mijn maat te eten, afgelopen zaterdag.
Hij houdt van vlees, en wij samen van BBQ'en. Origineel is het virus van hem naar mij overgeslagen.
Hij kocht ook als eerst de BGE L, daarna ik ook.
Hij de minimax, ik volgde weer.. Zo maken we elkaar goed gek.
Hij kwam eten en zei van te voren 'ik heb nog nooit een beefhammer op, jij wel?'
En zo geschiedde.
Bij de Makro een stuk van 2,5 kilo gehaald.
Thuis sochtends vroeg ontvliest:
Vervolgens opgeknoopt en gekruid met zout, peper, uien-, knoflook- en paprika poeder.
Zo mocht hij mee naar buiten, in de rode wijn vaten eiken blokjes hout-rook. XD
En HOP - ER OP.
Hij moest een beetje in t midden staan, want hij was wat hoog.. hehe
Past net.
En zo verbleef hij lekker de hele ochtend in de rook van ongeveer 110-120 graden.
Ik ben wel blij met mijn Meater. Ik had een ipadje bij de bbq staan, die was met wifi verbonden.
Ik heb dus tijdens de zwemles van zoonlief gewon in de gaten kunnen houden of alles goed ging thuis.
Ook eenmaal weer thuis, toen de ipad in huis over moest gaan als babyfoon, kon ik multi view gebruiken.
Schitterend.
Een totale uur of 5 later, toen vond ik het tijd om in te pakken.
Helaas geen foto van het inpakken, dit wilde ik met wat boter+saus doen, maar compleet vergeten.
Maar we gingen verder.
Mn maat kwam binnen met de kids, het bier vloeide, de zon scheen, de kinderen speelde in de tuin.
Wat was het genieten. Iedereen had het leuk (met kleine kids nog wel eens kijken hoe t gaat), en we waren volle bak aan t bakken in de tuin.
De Beefhammer was er wel, 97 graden ofzo laten doorgaan.
In een braadslede uitgepakt, en geserveerd met frieten + salade.
En zo zag die er uit.
ik: "Maat, ff mooi de zon meepakken in die foto: Kom mee!"
Zodra ik het touw begon te knippen viel alles van het bot, het merg was lekker gaan smelten naar beneden gezakt. alles een beetje door elkaar gehaald en geserveerd.
Het is net stoof vlees, maar dan zonder saus. Geweldig lekker, gaat hier zeker vaker terug komen want de Egg heeft het werk weer eens gedaan, en ik heb kunnen relaxen.
Lijkt net een lolly, dus ik dacht ik deel m toch even
