- Berichten
- 44
Leute goedenavond,
Vandaag kregen we halverwege de middag visite. Er vanuitgaand dat ze bleven eten rond een uur of 1 al begonnen met de voorbereiding van de buikspeklolly's. 3,5 uur gegaard tot 90°, daarna ingelakt om tot 95° te komen.. Voor mijn gevoel waren ze nog niet zacht genoeg, even ingepakt om verder te dampen... Resultaat gelukkig goed, al zeg ik het zelf! Daarnaast 2 lekkere borden vol met dun gesneden bavette. Deze gekocht als groot stuk en steaks van gesneden om vervolgens mooi dun te snijden. Niks mis mee voor de zaterdag, dit alles met het witte goud van de plaatselijke aspergeboer! MAKE MY DAY
Vandaag kregen we halverwege de middag visite. Er vanuitgaand dat ze bleven eten rond een uur of 1 al begonnen met de voorbereiding van de buikspeklolly's. 3,5 uur gegaard tot 90°, daarna ingelakt om tot 95° te komen.. Voor mijn gevoel waren ze nog niet zacht genoeg, even ingepakt om verder te dampen... Resultaat gelukkig goed, al zeg ik het zelf! Daarnaast 2 lekkere borden vol met dun gesneden bavette. Deze gekocht als groot stuk en steaks van gesneden om vervolgens mooi dun te snijden. Niks mis mee voor de zaterdag, dit alles met het witte goud van de plaatselijke aspergeboer! MAKE MY DAY

Laatst bewerkt: