Beef en Steak

Low&Slow en High&Fast...

 

FJB13

Sprokkelaar
Berichten
44
Leute goedenavond,

Vandaag kregen we halverwege de middag visite. Er vanuitgaand dat ze bleven eten rond een uur of 1 al begonnen met de voorbereiding van de buikspeklolly's. 3,5 uur gegaard tot 90°, daarna ingelakt om tot 95° te komen.. Voor mijn gevoel waren ze nog niet zacht genoeg, even ingepakt om verder te dampen... Resultaat gelukkig goed, al zeg ik het zelf! Daarnaast 2 lekkere borden vol met dun gesneden bavette. Deze gekocht als groot stuk en steaks van gesneden om vervolgens mooi dun te snijden. Niks mis mee voor de zaterdag, dit alles met het witte goud van de plaatselijke aspergeboer! MAKE MY DAY 😍

20250412_180022.jpg


20250412_180010.jpg


20250412_174530.jpg


20250412_174216.jpg


20250412_151500.jpg


20250412_134916.jpg


20250412_134742.jpg


20250412_131758.jpg


20250412_134252.jpg


20250412_174453.jpg
 
Laatst bewerkt:
Ziet er allemaal heerlijk uit. En een prachtige cuisson van de Bavette.
 
Ziet er allemaal heerlijk uit. En een prachtige cuisson van de Bavette.
Dankjewel, de cuisson was ook exact zoals wik het lekkerst vinden. Beetje grof zeezout en pepertje er over, meer heeft net niet nodig. Lekker puur!
 
Njam njam Baconlolly’s 🤤
Voor de asperge salade mag je me wakker maken daar ben ik zelf gek op! Smakelijke gerechtjes heb je gemaakt FJB13 👌🏻
 
Lekker man! Babette, buikspek en asperges. Het leven is mooi!
 
Terug
Bovenaan Onderaan