- Berichten
- 126
Vandaag een mooie dag om de barbecue weer te gebruiken.
Vanmorgen vroeg begonnen met een bezoekje aan de toko en de marinades gemaakt. Vlees erbij en fijn een aantal uurtjes in de koelkast. Ook de coleslaw alvast gemaakt, zodat deze lekker een aantal uur op smaak kan komen.
Vanmiddag de kip-spiesjes geregen en de WMT aangestoken.
Eerst de kipspiesjes indirect, om ze daarna nog even af te grillen.
Daarna geserveerd met de coleslaw.
Toen de Bulgogi. Wat een fantastische geur komt daar vanaf. Echt heerlijk.
Toen opgediend op een plankje met wat lente-ui en sesamzaadjes en samen heerlijk van gegeten.
Zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker en ook nog best eenvoudig te maken. Een blijvertje wat ons betreft.
Vanmorgen vroeg begonnen met een bezoekje aan de toko en de marinades gemaakt. Vlees erbij en fijn een aantal uurtjes in de koelkast. Ook de coleslaw alvast gemaakt, zodat deze lekker een aantal uur op smaak kan komen.
Vanmiddag de kip-spiesjes geregen en de WMT aangestoken.
Eerst de kipspiesjes indirect, om ze daarna nog even af te grillen.
Daarna geserveerd met de coleslaw.
Toen de Bulgogi. Wat een fantastische geur komt daar vanaf. Echt heerlijk.
Toen opgediend op een plankje met wat lente-ui en sesamzaadjes en samen heerlijk van gegeten.
Zeker voor herhaling vatbaar. Erg lekker en ook nog best eenvoudig te maken. Een blijvertje wat ons betreft.