- Berichten
- 127
Vandaag voor het eerst Beercan Chicken gemaakt op de barbecue.
Na jaren op gas waar dit wat lastiger was, nu op de Weber toch maar eens geprobeerd. Alles volgens het recept van @noskos.
Begonnen met het aanbrengen van de rub uit het recept. En dat ruikt al fantastisch.
De barbecue aangemaakt op 160 graden. Met nieuwe Marabu houtskool, en dat werkt goed. Toen de dame op de barbecue gepositioneerd.
Na ongeveer 45 minuten zag het er zo uit:
Na ongeveer een uurtje nog even een aluminiumfolie schildje geplaatst, omdat de rug vrij hard ging. Na 5 kwartier was hij 73 graden in de borst.
Op het plankje, in stukjes gesneden en heerlijk van gegeten. Een prachtig recept, en een lekker resultaat. En bovenal erg leuk om te maken.
Na jaren op gas waar dit wat lastiger was, nu op de Weber toch maar eens geprobeerd. Alles volgens het recept van @noskos.
Begonnen met het aanbrengen van de rub uit het recept. En dat ruikt al fantastisch.
De barbecue aangemaakt op 160 graden. Met nieuwe Marabu houtskool, en dat werkt goed. Toen de dame op de barbecue gepositioneerd.
Na ongeveer 45 minuten zag het er zo uit:
Na ongeveer een uurtje nog even een aluminiumfolie schildje geplaatst, omdat de rug vrij hard ging. Na 5 kwartier was hij 73 graden in de borst.
Op het plankje, in stukjes gesneden en heerlijk van gegeten. Een prachtig recept, en een lekker resultaat. En bovenal erg leuk om te maken.