Beef en Steak

Buitenkeuken

Weer een ā€œkleinā€ stukje verder. Al met al veel geleerd omtrent scharnieren. Eerst heb ik afgelopen donderdag een basis frame gemaakt voor de achterkant van de deurtjes van Douglas. Vervolgens gebeitst. Hierop moesten 10 rhombus bankirai planken komen van 6,6cm. Al met al een precisiewerk dat weinig lijkt maakt veel werk is.
Helaas te snel gaan beitelen in de paal om er vervolgens achter te komen dat de deur niet dicht kan. En dan ook nog eens te dikke platte schroeven gebruikt… maar goed. Hout is te repareren en de deurtjes hangen.

Het einde is in zicht.
Iemand nog tips voor het beton storten? Ik twijfel nog tussen design beton en gewoon beton.. ben benieuwd naar jullie ervaringen..

IMG_7849.jpeg


IMG_7850.jpeg


IMG_7851.jpeg


IMG_7855.jpeg


IMG_7856.jpeg


IMG_7854.jpeg
 
En dan is die eindelijk af. Het werk wat onderschat en het beton storten was wel een dingetje, voornamelijk dat ALLES een bende word. Het mooie aan zo’n project, wat ik ook bij andere las is dat je niet per se ervaring nodig hebt om er iets moois van te kunnen maken.

Alleen nog impregneren binnenkort en dan de lekkere mooie stukken vlees zo van het blad de bbq op.

Dank voor al jullie leuke reacties en het meedenken. We zullen elkaar nog wel spreken wanneer de bbq weer aan gaat.

Stefan

IMG_7956.jpeg


image.jpg


image.jpg
 
Top resultaat, je kan nog heel lang trots blijven op dit resultaat!
 
Terug
Bovenaan Onderaan