melfmeister
Tondelzoeker
- Berichten
- 3
Goedenavond bbq collega’s,
Ik ben al ruim vijf jaar in het bezit van een Bastard Medium. De eerste drie jaar heb ik hem veel gebruikt, maar afgelopen voorjaar ontdekte ik dat er regelmatig (witte) schimmel in de BBQ ontstaat.
Daarom heb ik vorig jaar, voor het BBQ-seizoen ergens april, besloten om het vilt te vervangen. Helaas loste dit het probleem niet op. Anderhalve week geleden heb ik opnieuw het vilt vervangen en de dag ervoor de schimmel eruit gebrand. Maar vanavond wilde ik de Bastard weer aansteken, en tot mijn frustratie zit hij alweer vol met schimmel.
Door die schimmel en elke keer schoon tanden begint mijn BBQ-plezier wel af te nemen.
Heeft iemand deze ervaring ook bij de bastard? Of heeft iemand een gouden tip om dit te voorkomen?
Daarnaast overweeg ik nu ook een treager, even helemaal iets anders maar hoe
Groveling is de treager voor schimmels?
Ik hoor het graag
Ik ben al ruim vijf jaar in het bezit van een Bastard Medium. De eerste drie jaar heb ik hem veel gebruikt, maar afgelopen voorjaar ontdekte ik dat er regelmatig (witte) schimmel in de BBQ ontstaat.
Daarom heb ik vorig jaar, voor het BBQ-seizoen ergens april, besloten om het vilt te vervangen. Helaas loste dit het probleem niet op. Anderhalve week geleden heb ik opnieuw het vilt vervangen en de dag ervoor de schimmel eruit gebrand. Maar vanavond wilde ik de Bastard weer aansteken, en tot mijn frustratie zit hij alweer vol met schimmel.
Door die schimmel en elke keer schoon tanden begint mijn BBQ-plezier wel af te nemen.
Heeft iemand deze ervaring ook bij de bastard? Of heeft iemand een gouden tip om dit te voorkomen?
Daarnaast overweeg ik nu ook een treager, even helemaal iets anders maar hoe
Groveling is de treager voor schimmels?
Ik hoor het graag