- Berichten
- 446
Een beetje van beiden.. Low & Slow aan de pulled pork en de zalm ging gelukkig wat sneller
Dus, feest van een vriend welke vroeg of we het leuk vonden om het eten te doen op zijn verjaardag. Tuurlijk, altijd leuk! Toen het dichterbij kwam en het menu bedacht werd, toch maar eens vragen hoeveel man er eigenlijk komt. Stuk of 70.. slik! Dat is voor ons een nieuwe league Challenge accepted!!
Het was wat werk, maar iedereen was vol lof! Super leuk om te doen!
Dag 1 de varkensnek erop en alvast maar wat groenten grillen. Tentje op t veld erlangs gezet en toch zowaar paar uurtjes slaap kunnen pakken.
Dan de dag zelf. Goed aan de voorbereiding, paar laatste boodschappen en gaan. Bao buns zijn beetje vergeten op de foto’s maar ook die die smaakten goed Salades in de Dutch ovens, lekker zelf opscheppen. Brandnetelboter voor bij de stokbrood, we probeerden het een lokaal tintje te geven.
Al met al super geslaagd!
Dus, feest van een vriend welke vroeg of we het leuk vonden om het eten te doen op zijn verjaardag. Tuurlijk, altijd leuk! Toen het dichterbij kwam en het menu bedacht werd, toch maar eens vragen hoeveel man er eigenlijk komt. Stuk of 70.. slik! Dat is voor ons een nieuwe league Challenge accepted!!
Het was wat werk, maar iedereen was vol lof! Super leuk om te doen!
Dag 1 de varkensnek erop en alvast maar wat groenten grillen. Tentje op t veld erlangs gezet en toch zowaar paar uurtjes slaap kunnen pakken.
Dan de dag zelf. Goed aan de voorbereiding, paar laatste boodschappen en gaan. Bao buns zijn beetje vergeten op de foto’s maar ook die die smaakten goed Salades in de Dutch ovens, lekker zelf opscheppen. Brandnetelboter voor bij de stokbrood, we probeerden het een lokaal tintje te geven.
Al met al super geslaagd!