BasBQ
Beef en Steak

Koreaanse pulled pork met pita's

 

Slicer2000

Tondelzoeker
Berichten
16
Voor de eerste keer sinds ik me heb aangemeld heb pulled pork gemaakt. Deze keer gekozen voor de Koreaanse variant volgens Noskos. Eerst ingesmeerd met de gochujang en daarna op de Bastard met twee blokjes appelhout.

IMG20240203175443.jpg

IMG20240203184200.jpg

IMG20240204024139.jpg

Nu moet het natuurlijk ook nog ergens op en na al een paar keer de pita's van Nick Toet te hebben gemaakt heb ik deze keer het recept van Eef gebruikt. Alleen gebruiken we dan natuurlijk de pizza-oven op hout zodat het hier ook mag. :)
In het recept staat dat je de oven moet opstoken tot 230ºC, maar ik merkte dat het bij 300ºC eigenlijk beter ging. De pizza-oven is dus een betere optie voor dit recept.
IMG20240211120224.jpg
IMG20240211121420.jpg
IMG20240211154035.jpg

IMG20240211161705.jpg


Het eindresultaat was heerlijk. De pita's zijn een welkome toevoeging aan het assortiment. Doordat ze in de oven gaan, zijn ze wat makkelijker te maken dan die van Nick (die zijn plakkeriger en gaan in de pan).
IMG20240211181249.jpg


ps. Deze is meteen voor mijn goede voornemens van dit jaar: Varkentje scoren
 
Ziet er erg goed uit. Gefeliciteerd met je knorrie alvast! Die pita’s volgens dat recept maak ik ook geregeld, ze smaken erg goed en simpel te maken. Absolute aanrader! Je hebt vast erg lekker gegeten 😊
 
dat ziet er allemaal erg lekker uit!

Bedankt voor het recept van de broodjes, ik heb een pizza oven dus moet goedkomen.
 
Das een lekker broodje Koreaanse Pulledpork! You love it or you hate it😄
 
Dat ziet er geweldig uit, helemaal op het broodje. Gefeliciteerd met je knor.
 
dat ziet er allemaal erg lekker uit!

Bedankt voor het recept van de broodjes, ik heb een pizza oven dus moet goedkomen.
Wel even een minuutje of 10 laten liggen na het plat maken/vormen. Dan rijzen ze lekker tijdens het bakken. Benieuwd wat je erin gaat doen.
 
Dat ziet er goed uit!! leuke variant dat je ook zelf pita's erbij hebt gemaakt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan