- Berichten
- 24
Voor de eerste keer sinds ik me heb aangemeld heb pulled pork gemaakt. Deze keer gekozen voor de Koreaanse variant volgens Noskos. Eerst ingesmeerd met de gochujang en daarna op de Bastard met twee blokjes appelhout.
Nu moet het natuurlijk ook nog ergens op en na al een paar keer de pita's van Nick Toet te hebben gemaakt heb ik deze keer het recept van Eef gebruikt. Alleen gebruiken we dan natuurlijk de pizza-oven op hout zodat het hier ook mag.
In het recept staat dat je de oven moet opstoken tot 230ºC, maar ik merkte dat het bij 300ºC eigenlijk beter ging. De pizza-oven is dus een betere optie voor dit recept.
Het eindresultaat was heerlijk. De pita's zijn een welkome toevoeging aan het assortiment. Doordat ze in de oven gaan, zijn ze wat makkelijker te maken dan die van Nick (die zijn plakkeriger en gaan in de pan).
ps. Deze is meteen voor mijn goede voornemens van dit jaar: Varkentje scoren
Nu moet het natuurlijk ook nog ergens op en na al een paar keer de pita's van Nick Toet te hebben gemaakt heb ik deze keer het recept van Eef gebruikt. Alleen gebruiken we dan natuurlijk de pizza-oven op hout zodat het hier ook mag.

In het recept staat dat je de oven moet opstoken tot 230ºC, maar ik merkte dat het bij 300ºC eigenlijk beter ging. De pizza-oven is dus een betere optie voor dit recept.
Het eindresultaat was heerlijk. De pita's zijn een welkome toevoeging aan het assortiment. Doordat ze in de oven gaan, zijn ze wat makkelijker te maken dan die van Nick (die zijn plakkeriger en gaan in de pan).
ps. Deze is meteen voor mijn goede voornemens van dit jaar: Varkentje scoren