Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wat een briljant idee, fantastisch om @Carlijn te overtuigen.
Zalm roken op een plankje, om zalm te kunnen roken op een plankje.
Maar ff zonder gein, je oude rookplankjes als rookhout gebruiken is natuurlijk altijd een goed idee.
Lekker bezig!
Het kan zeker met boven geschreven oplossing, maar gewoon kippendij met een blokje rookhout op 120 graden indirect klaart de klus ook wel.
Rustig roken tot 75 kern ongeveer en pullen.
Evt een beetje bbq saus toevoegen om het wat smeuïger te krijgen.
Toevallig gisterenavond zelf nog gemaakt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.