Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vanmorgen, eigenlijk het begin van de middag vroeg mn vrouw of de bbq vandaag aankon. Tuurlijk kan dat, maar voor een lange sessie is geen tijd meer.
Voor deze keer wilde ze de boodschappen wel doen, ook omdat ik nog even in de tuin bezig moest.
Het werden varkenshaasjes met spek en boursin...
Bij de vraag wat eten we vandaag? De BBQ maar weer eens aangestoken en voor een hamburger gegaan.
Ik heb er voor de verandering eens chedar doorheen geraspt. Verder ui, knoflook, peper en worcestersaus.
Eerst heb ik hem low en slow tot 50 graden laten komen. Even laten rusten en de BBQ wat...
Vandaag niet te moeilijk. Broodje pulled chicken.
Wat kruiden op de kippendij en een paar blaadjes verse basilicum. Gewoon eens om te proberen. Wat worcestersaus als binder gebruikt.
Die kunnen er naar iets meer dan een uur op 100 a 140 graden vanaf. Lekker in een rookmix van kers en appel...
s die vriend zelf op dat schip geweest?
Dan zou je kunnen vragen wat er qua rundvlees gegeten is.
Misschien krijg je zo een idee wat het zou kunnen zijn.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.