Beef en Steak

Recente inhoud door Xplosiv

  1. Xplosiv

    Een lekker lang verslag van ons Triple-T Veteranen Weekend 2024-2025

    Ziet er allemaal erg lekker en gezellig uit. Als ik al die drank zie krijg ik al spontaan hoofdpijn 😜
  2. Xplosiv

    Pulled beef van short ribs

    Ziet er super uit. Het kost wat tijd maar volgens mij was dat het wel waard.
  3. Xplosiv

    Ribbetjes

    Ziet er lekker uit.
  4. Xplosiv

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd mei 2025!

    Gestemd. Succes allemaal.
  5. Xplosiv

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Daarom was ik ook teleurgesteld 😜 De volgende keer maar een dikker stuk.
  6. Xplosiv

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Het waren beide stukken. Misschien toevallig van de zelfde kip? Die bio kip was te verwend denk ik dan.
  7. Xplosiv

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Die was 150 graden. Volgens recept. Maar is gezakt toen ik het vlees er opgelegd heb. Gok de hele tijd tussen de 140 en 150 in.
  8. Xplosiv

    Kippenbout, gelukkig wel een mooie foto...

    Vandaag mocht er voor het eerst een kippenbout plaats nemen op de bbq. De temperatuur ging erg snel richting de 72 graden. Ook met de termapen was dit het geval. Resultaat erg taai :( Nu vraag ik me af hoe dit eigenlijk kan. Het vlees was netje 72 graden. Wel was het vlees een soepkip a +- 260...
  9. Xplosiv

    I like big ribs an' I can not lie

    Die zien er goed uit. Vind ze zelf met meer vlees ook lekkerder. Alleen liggen ze niet meer standaard in het schap van de natuur winkel hier in de buurt.
  10. Xplosiv

    Kippenbout huidzijde naar boven?

    Dacht ik zelf ook al. Vond het wat verwarrend. Het is trouwens de 1e keer dat ik eem kippenbout op de bbq maak. Maar gaat vast goed komen.
  11. Xplosiv

    Kippenbout huidzijde naar boven?

    Hallo, Morgen staan er kippenbouten op het menu. Nu zegt het recept dat de huidzijde naar boven moet. Maar de huid zit over het hele stuk... Nu ga ik er vanuit dat ik het dikke stuk, de vleeskant naar boven moet leggen. Klopt dit?
  12. Xplosiv

    Bacon wrapped burgers.

    Ziet er goed uit. Als ik ze zelf zo dik maak dan doe ik altijd low en slow. Dan blijven ze sappig. En kun je evt ook rookhout gebruiken.
  13. Xplosiv

    Filmpje: Verschil in spareribs.

    Ik kwam dit filmpje tegen. Misschien wel interessant. Ik vond het wel interessant.
  14. Xplosiv

    Op weg naar als het goed is "A very Cherry hot sauce".

    Of je lensen in doen...
  15. Xplosiv

    Pulled Beef

    Je kan natuurlijk van de restjes ook nachos maken. Of de volgende dag als lunch.
Terug
Bovenaan Onderaan