Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hallo,
Gisteren maakte ik moinkballs die ik de dag ervoor al voorbereid had. Deze had ik met alluiminum folie afgedekt zoals ik dat eigenlijk altijd doe met vlees.
Bij het weghalen zag ik dat sommige balletjes stukje folio hadden. (Gelukkig nog te verwijderen.)
Heeft iemand dit ook al eens...
Voor ieder die ook graag inspiratie opdoet voor dikke burgers kijk eens op
Nee niet gegrild. Langzaam gegaard. Zo doe ik het vaker. Dan blijven ze naar mijn idee wat sappiger, en kan je ze wat meer roken.
Het is mooi weer dus tijd om de BBQ eens aan te zetten. Gisteren al 300gram gehakt gehaald voor een burger(s). Helaas moest mn vrouw werken, ach ja meer voor mij.
De burgers gevormd, en met wat ronde bacon die graag gescheurde bacon had willen zijn op het rooster.
Na een tijdje in de...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.