Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb ook 2 delen voor de large.
Werkt voor mij opzich prima voor steaks.
Ik berg het halve rooster op in de doos. En die stapel ik in de stelling un de schuur.
(Deze winter binnen gehaald ivm het vochtige weer)
Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
De mijne ook niet. Heb hem al 50gram kleiner gemaakt maar de topping maakt hem nog wat moeilijk behapbaar: [emoji12]
Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
Ziet er allemaal lekker uit.
Meestal ben ik zelf het meest schuldig van snoepen van stukjes vlees, t is zo lekker ook [emoji12]
Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
Je kon het wel terug proeven. Volgende keer maar een heel shotglas. (Gezien de verhoudingen met hun burger heb ik een halve gedaan)
Ik denk ook dat een andere saus misschien beter was.
Maar dat is het leuke, dat zal ik moeten proberen. Dus zal de BBQ nog eens aan moeten.
Verstuurd vanaf mijn...
Ja burgers, dit had ik zelf ook al in gedachten. Dus voor wat inspiratie het boek van Jort burgers en bites open.
Eigenlijk niet echt inspiratie gekregen. Youtube dan? BBQ Pitboys met hun whiskey smoked burger. Ja dat lijkt me wel wat.
Een beetje mn eigen draai er aan geven, en dan komt dat vast...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.