Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag mocht er voor het eerst een kippenbout plaats nemen op de bbq.
De temperatuur ging erg snel richting de 72 graden. Ook met de termapen was dit het geval.
Resultaat erg taai :(
Nu vraag ik me af hoe dit eigenlijk kan. Het vlees was netje 72 graden.
Wel was het vlees een soepkip a +- 260...
Die zien er goed uit.
Vind ze zelf met meer vlees ook lekkerder. Alleen liggen ze niet meer standaard in het schap van de natuur winkel hier in de buurt.
Hallo,
Morgen staan er kippenbouten op het menu. Nu zegt het recept dat de huidzijde naar boven moet. Maar de huid zit over het hele stuk... Nu ga ik er vanuit dat ik het dikke stuk, de vleeskant naar boven moet leggen. Klopt dit?
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.