Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
IPV gelatine zou je ook meer roux kunnen gebruiken. Meer boter heeft geen zin gaat tie alleen maar meer van vloeien. Ooh ja de vulling heet dan geen geen ragout meer maar salpicon. Verder wel gaaf die kroketten. 👍👍👍
Goedemorgen,
Ik ga een brisket bereiden op de Oklahoma Smoker. Iets wat ik lang heb uitgesteld. Ik denk omdat het een lastig stukje vlees is. Is het verstandig om dit te injecteren met colorosozout? Of is dat totaal flauwekul en gewoon injecteren met bouillon?
Dank je wel. Vind alleen wel dat we de weg een beetje kwijt zijn. Moeten wat mij betreft meer focussen op het BBQ?en en minder op restaurant waardige gerechten neerzetten.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.