Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Gisteren op de weber master touch premium pulled pork gemaakt.
Om 8:00 begonnen met de voorbereidingen en rond kwart voor 9 het vlees erop gelegd.
Toen beide stukken rond de 70 graden waren ze ingeplakt met een glase van bbq saus, honing en appelsap, ingepakt in aluminiumfolie en nog wat...
Nee niet rubberig maar dat je net ff iets meer moeite moet doen om het los te krijgen. Maar inderdaad misschien wel even verhogen op het einde goeie tip!
Chicken wings op de master touch premium gemaakt. Smaakte goed 😋, alleen vond ik het velletje net iets te taai, iemand een idee hoe dat volgende keer te voorkomen?
Vandaag voor het eerst stoofvlees gemaakt in de dutch oven op de weber master touch premium.
Als inspiratie het recept van bbq junkie gebruikt.
Voor de eerste keer zeker tevreden, volgende keer ga ik het kruidiger maken.
De temperatuur in de bbq was mooi stabiel maar volgende keer meer...
Ik gebruik de kolenring voor de diffuserplate, die moet toch ergens op liggen. Water werkt zeker goed, blijft naar mijn idee ook de temperatuur heel stabiel van!
Klopt, krijg dan de temperatuur niet goed en de tijd weet ik niet goed in te schatten. Mocht je nog tips hebben, dan wil ik het zeker een kans geven ;)
Ja wij vinden dat juist lekker, dat je maar hoeft te niezen en ze vallen van het bot 😂.
Ik doen 11 warme kokosbriketten in de bbq, snake maak ik buiten de kolen ring (2 onder 1 boven) en dan de diffuser plate erop en gaan 😁
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.