BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door W3b3r-Bokx

  1. W3b3r-Bokx

    Pulled pork voor de jaarwisseling

    Dankje, dat dacht ik ook eruit gaan met een knal :) 🐷
  2. W3b3r-Bokx

    Pulled pork voor de jaarwisseling

    Gisteren op de weber master touch premium pulled pork gemaakt. Om 8:00 begonnen met de voorbereidingen en rond kwart voor 9 het vlees erop gelegd. Toen beide stukken rond de 70 graden waren ze ingeplakt met een glase van bbq saus, honing en appelsap, ingepakt in aluminiumfolie en nog wat...
  3. W3b3r-Bokx

    Chicken wings

    Nee niet rubberig maar dat je net ff iets meer moeite moet doen om het los te krijgen. Maar inderdaad misschien wel even verhogen op het einde goeie tip!
  4. W3b3r-Bokx

    Chicken wings

    Chicken wings op de master touch premium gemaakt. Smaakte goed 😋, alleen vond ik het velletje net iets te taai, iemand een idee hoe dat volgende keer te voorkomen?
  5. W3b3r-Bokx

    Eerste keer stoofvlees uit de dutch oven

    Wat voor hout zou je dan adviseren? En rook je het vlees dan wel in de dutch oven?
  6. W3b3r-Bokx

    Eerste keer stoofvlees uit de dutch oven

    Zou ik zeker doen, echt een aanrader 😋
  7. W3b3r-Bokx

    Eerste keer stoofvlees uit de dutch oven

    Vandaag voor het eerst stoofvlees gemaakt in de dutch oven op de weber master touch premium. Als inspiratie het recept van bbq junkie gebruikt. Voor de eerste keer zeker tevreden, volgende keer ga ik het kruidiger maken. De temperatuur in de bbq was mooi stabiel maar volgende keer meer...
  8. W3b3r-Bokx

    3-2-1 Spareribs

    Ik gebruik de kolenring voor de diffuserplate, die moet toch ergens op liggen. Water werkt zeker goed, blijft naar mijn idee ook de temperatuur heel stabiel van!
  9. W3b3r-Bokx

    3-2-1 Spareribs

    Als jij een foto van die opstelling hebt zal ik de mijne ook zeker met je delen ;) bedankt voor jouw tip die ga ik dan ook zeker een keer proberen!
  10. W3b3r-Bokx

    3-2-1 Spareribs

    Klopt, krijg dan de temperatuur niet goed en de tijd weet ik niet goed in te schatten. Mocht je nog tips hebben, dan wil ik het zeker een kans geven ;)
  11. W3b3r-Bokx

    3-2-1 Spareribs

    Ja wij vinden dat juist lekker, dat je maar hoeft te niezen en ze vallen van het bot 😂. Ik doen 11 warme kokosbriketten in de bbq, snake maak ik buiten de kolen ring (2 onder 1 boven) en dan de diffuser plate erop en gaan 😁
  12. W3b3r-Bokx

    3-2-1 Spareribs

    Nee lijkt zo, beetje door het licht ;)
  13. W3b3r-Bokx

    3-2-1 Spareribs

    Vandaag weer heerlijk 3-2-1 Spareribs gemaakt op de weber master touch premium. Gepofte aardappel en wat salade erbij en heerlijk gegeten 😋
  14. W3b3r-Bokx

    1e keer pizza van de Weber master touch premium

    Beide 14 minuten. Hierbij de link ;) https://bbqproof.nl/bbq-blog/de-ideale-pizza-set-up-voor-een-weber-bbq/
Terug
Bovenaan Onderaan