Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mijn "theorie" die dus misschien nergens op slaat was, als je maar een platesetter gebruikt dan wordt de boel veel warmer want de hitte ontsnapt allemaal langs de "naakte" zijkant waar geen platesetter is. Maar als ik jullie goed begrijp maakt dat niet (veel) uit. Ga dat volgende keer proberen!
https://www.bbq-nl.com/reverse-sear/
Ik volgde dit recept, maar deze tip ga ik zeker ter hand nemen! het klikt logisch dat als het wat trager gaat je meer smaak krijgt!
Een beetje van Jet en een beeetje van mij!
Vandaag staat de flat 12 dagen in de pekel en gaat het eruit.
Het staat nu onder de kraan af te spoelen, vannacht in een bakje water, morgen met kruiden vacumeren en maandag roken.
Ik blijf hier updates posten.
Hi y'all!
Ik heb een week vakantie, dus er wordt extra veel gebbqt!
Een T-bone deze keer!
Hier ligt ie er 12 min op, reverse sear, eerst bij 175 graden.
Het nieuwe (!) gietijzeren roostertje ligt warm te worden ernaast.
Blokje eiken erbij. Dit keer de steak er koud op gegooid (kern 2...
Hoi!
Dit was een succes!
Mooi stukkie vlees, zout, peper knoflook.
Indirect op. 160 - 180 graden, blokje eiken, door tot een kern van 32 -33 graden. Kamado opgestookt en door tot 48 voor een prachtige medium rare.
Asperges ernaast (gewoon even uit de oven gedaan, maar zal ze volgende...
In de Groningse boekhandel Riemer, Nieuwe Ebbingestraat, heb ik er onlangs een gekocht / van mijn vrouw gekregen, en er lagen er nog 2. Je zou ze even kunnen bellen en ze sturen die vast wel op!
Ik zou eigenlijk een pit temperatuurvoeler dicht bij je rooster doen.
Ik heb een thermoworks signal, maar de waarde daar en in de dome verschillen soms wel 30 graden...
Hoi!
Gisterenavond voor de tweede keer pulled pork gemaakt.
De eerste was echt geen succes, maar deze mag er zijn!
Ik heb het het wedstrijd recept van Dennis gevolgd.
Ik had een duke of berkshire procureur van 1800 gram, na het trimmen van het vet bleef er zon 1550 gram over.
Na injecteren en...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.