Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Toevallig afgelopen zondag ook voor het eerst low and slow ribbels gemaakt. Kwa, rub, mop saus en bbq saus de recepten van Noskos aangehouden. Wel na 3 uur de ribbels met een flinke scheut appelsap in folie gewikkeld en een uur laten sudderen. Daarna ingesmeerd met bbq saus en jawel: het was een...
60 Kg Fire Up briketten gekocht bij Karwei. In de aanbieding voor 7,95 per 10 Kg zak ;) Denk dat ik voorlopig wel genoeg heb... Voor een maand of twee (hoopt de vrouw).
Buikribben is wat we altijd (lees: om de 2-3 dagen) aten in Zuid Afrika. Heerlijk! Aangezien we toen altijd high en fast braaiden waren ze altijd droger dan de standaard baby back ribs maar man, wat waren ze lekker! Binnenkort hier ook maar eens doen!
Nee geen rookhout gebruikt. Had niks liggen en wilde even kijken of het me gewoon zou lukken. Kip was lekker zoett maar dan kan natuurlijk ook aan de basterdsuiker hebben gelegen ;)
Eens kijken of de foto's willen lukken
De zogenaamde "rub". Een potje Weber Kick'n Chicken wat ik ooit eens meegenomen heb uit de States, basterdsuiker en olijfolie. Beetje lui maar smaakte erg lekker.
Kippetje ingesmeerd en een cola blikje erin gepropt ;)
En dan in de BBQ!
En dan na...
Gaaf! Die plannen heb ik ook nog. DeMarktplaats advertentie staat hier al tijden open (ik sluit nooit mijn laptop af). Over 2 weken zonder werk en dan dus tijd zat om dit soort projectjes op te pakken ;)
Ik heb van de week het boek BBQ van Steven Raichlen aangeschaft op aanraden van ReneR. Voor slecht 15 Euro bij de Xenos. Daar kan je je geen bult voor vallen lijkt me ;)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.