Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Helemaal mee eens, mijn favoriete accessoire bij de 57cm is de spit. Je kan er zoveel mee en zijn niet eens zo duur tegenwoordig maar iedereen wordt blij van een kippetje van het spit, of picanha of shoarma dan wel gyros... mogelijkheden zijn eindeloos :cool:
Hoi Dennisvs,
Sorry voor mijn late reactie. Ik legde altijd ik leg altijd 2 rijen briketten naast elkaar op het onderste rooster en tegen de wand v/d ketel. Daarbovenop nog een rij briketten. Wat houtblokjes aan het begin v/d snake omdat alleen de eerste uren rooksmaak in het vlees wordt...
Dank Zzzjon,
Ik heb geen burnt nets gemaakt, mijn zoon (grootste eter) en vrouw houden niet zo van sausjes…
Injecteren niet gedaan, doe ik wel met PP (Noskos wedstrijdrecept), maar ik denk niet dat de vettige beleving dan veel anders zal gaan worden. Maar ik ben het helemaal met je eens dat...
Al langere tijd stond deze op mijn verlanglijstje om een keer te doen; Brisket. Ik heb tijdens een werkbezoek aan Amerika in 2018 een keer Brisket bij een Amerikaan thuis gegeten en dat kon me niet overtuigen. De BBQ was helemaal in Amerikaanse stijl met alle ‘klassiekers’ die men daar eet. Het...
Vlees posten we niet meer .... 😅 maar ik was deze bijna vergeten :eek:
De meningen over zo'n smoker zullen verschillen maar het gemak hiervan zijn we aan het ontdekken. Geen gebrek aan ruimte... en beste mensen, het is voor erbij he ;)
Gr. Mike
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.