BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Thommysparta

  1. Thommysparta

    Jord's Cherry Cola ribs

    Mag ik vragen waarom de ribs in een standaard daar er genoeg plek is om ze neer te leggen ? Heb even opgezocht vleesboerderij boot is 30 minuten rijden vanaf hier. Daar gaan we zeker eens langs bedankt !
  2. Thommysparta

    Vraagje ?! Pulled pork 1.5 kilo

    Even kleine update, de pulled pork ligt er nu 4 uur en 40 minuten op en we zitten op 73 graden kerntemperatuur. Dus maar goed dat ik vanmorgen toch gewoon om 8 uur begonnen ben. Bedankt ! Foto's en verhaaltje volgen
  3. Thommysparta

    1e keer ribs

    Hmmm zien er goed uit hoor
  4. Thommysparta

    Vraagje ?! Pulled pork 1.5 kilo

    Goedeavond, ik hoop dat iemand het antwoord nog weet voordat ik mijn wekker zet. Ik ga morgen pulled pork maken op de wedstrijd manier van Noskos. Alleen gebruikt hij daar 2.5 kilo met de stel regel. 5 uur of 74 graden wat eerder komt. Ik ben bang als ik een kilo minder er morgen op leg die 74...
  5. Thommysparta

    Voorstellen Thomas

    Goedemiddag allemaal, ik ben totaal nieuw hier in de BBQ wereld, mijn naam is thomas en ben 33 jaar oud, kom van het prachtige eiland Goerree overflakee. 4 weken geleden heb ik een nieuwe weber GBS gehad. hierop ben ik toch Fanatiek gaan BBQ en heb ik ondertussen (meer dan mijn vrouw lief is)...
Terug
Bovenaan Onderaan