Beef en Steak

Recente inhoud door The Butcher

  1. The Butcher

    Rookworst

    Na een langere moeizame periode begin ik weer wat ruimte in m'n hoofd te krijgen, dus ook tijd om de hobby weer op te pakken. Afgelopen zaterdag de gehaktmolen maar weer eens uit de kast getrokken, met het plan om verse varkenssaucijzen en rookworst te maken. Nou had ik de saucijzen wel eens...
  2. The Butcher

    Bijgerecht in de hoofdrol. Gewokte zuurkool met gerookte eendenborst.

    Ziet er fanatastisch uit. Ik heb laatst met kerst ook de eendenborst zelf gerookt voor het voorgerecht. Zal binnenkort hier de foto's nog wel even plaatsen.
  3. The Butcher

    Zaterdagse hamburger

    Mooi en lekker door eenvoud....(y)
  4. The Butcher

    Begin gemaakt met het maken van gerookt spek.

    Ziet er goed uit tot nu toe. Ik had vorig jaar een stukje spek gevacumeerd met zout en kruiden voor Zeeuws Spek. Dat was in ieder geval belachelijk lekker geworden. Ben heel benieuwd naar je eindresultaat.
  5. The Butcher

    Verslag spareribs 3-2-1

    Lekker man💪💪💪
  6. The Butcher

    Black Angus Bavette Rollade

    Ik had deze topper al eens eerder gemaakt, en vond het inmiddels de hoogste tijd worden om deze smaaksensatie nogmaals te maken. Zaterdag ruim 2300 g Black Angus Runderbavette uit Ierland gehaald. De verpakking bevatte 2 hele mooie courante Bavettes waar weinig tot niets vanaf viel. De eerste...
  7. The Butcher

    Dikbevleesde Spareribs gegaard met Whiskey en Beerenburg

    Dikbevleesde spareribs van Van Rooij, bij de Makro.
  8. The Butcher

    Dikbevleesde Spareribs gegaard met Whiskey en Beerenburg

    Nee integendeel, ze waren heerlijk sappig gebleven. Ik heb er even een kwartier tussen gelaten met de sojasaus aanbrengen. Als je dat met beleid doet, is er niks aan de hand en blijven je kruiden keurig zitten.
  9. The Butcher

    Dikbevleesde Spareribs gegaard met Whiskey en Beerenburg

    Nou echt hè, zou ik prima mee kunnen leven;)
  10. The Butcher

    Dikbevleesde Spareribs gegaard met Whiskey en Beerenburg

    Thnx Frits, dat zie ik als een compliment (y) ;)
  11. The Butcher

    Gerijpte cote a los - blonde d'aquitaine

    Mooi man, genieten met een grote G...
  12. The Butcher

    Dikbevleesde Spareribs gegaard met Whiskey en Beerenburg

    En toen ging van de week de telefoon...."Hé pa, als we zondag langskomen voor Moederdag, ga je dan een lekker stukkie vlees klaarmaken op de BBQ"? was de vraag van onze dochter? Ik heb ribeye, picanha, T-bonesteak's liggen, zeg maar wat je wil. Uhhhh, spareribs? Oké, dan moet ik even een doosje...
  13. The Butcher

    Kippendijencake

    Ja, naar mijn idee wel. Had geen zin om naar de Makro of de Slager te rijden, dus had 5 pakjes bij Plus meegenomen. Ietsiepietsie dikker gesneden, had een mooier resultaat gegeven denk ik. De smaak was er gelukkig niet minder om. Volgende keer maar eens experimenteren met andere groenten, of de...
  14. The Butcher

    Kippendijencake

    Vandaag een kippendijencake gemaakt volgens het recept van Melebest. Allereerst de BBQ klaargemaakt voor indirect, en daarna alle kruiden in de vijzel fijn gemalen. Kip gesneden en gekruid met de rub. Groenten gesneden, en hierna het cakeblik belegd met ontbijtspek. Volgende keer maar even naar...
  15. The Butcher

    Iemand bekend met de INKBIRD ISC-007BW controller?

    Ik kwam deze review tegen van iemand die een BBQ pagina beheert op Facebook. Ik ben zelf erg te spreken over de producten van Inkbird, en zit dus ook hard te twijfelen om er ook één aan te schaffen. Maar ja...Dat gat boren in m'n Weber ketel zie ik niet zo zitten eigenlijk.... De ISC-007BW Pit...
Terug
Bovenaan Onderaan