Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Als je een goede wilt met een goede garantie dan idd voor 1 van de volgende merken gaan:
Big Green Egg
Kamado Joe
Primo
Black Basterd
Monolith
Uiteindelijk doen ze allemaal hetzelfde ook de andere merken maar dit zijn toch wel de betrouwbaardere merken die ook wel blijven bestaan.
Zelf ben...
Als dat dezelfde is als de laica is dat wel echt spotgoedkoop. Deze raakt dus niet overhit als je bijvoorbeeld 20 zakjes achterelkaar gaat doen? en hoe lang duurt een cycle ongeveer? las namelijk bij de Laica dat de seal zelf wel 10 sec kan duren wat ik toch vrij lang vindt.
Ja sealen wel, echt vacuumtrekken niet. Maar je kunt als je beetje handigheid erin krijgt ook aardig wat lucht eruit krijgen, zeker voldoende voor chipszakken, koekzakken etc.
Mijn Foodsaver FSV005 gekocht in augustus 2019 is helaas gesneuveld. De seal functie werkt plots niet meer.
Ondanks dat ik de machine vrij regelmatig gebruik vindt ik 5 jaar levensduur toch vrij kort.
Ik gebruik de machine om vlees van de slager te verpakken, ik koop paar keer per jaar ca 10kg...
Benieuwd naar je ervaring ik ben zelf ook opzoek naar een nieuwe vacuümeermachine mijn foodsaver FSV005 heeft de sealfunctie het begeven.
Ik twijfel nu tussen de Laica PZ200 en de Wartmann WM-1506 met waterslot.
met deze machines zou je sneller achterelkaar door kunnen vacuümeren.
Tot nog toe goed. Overal waar geen verf zit kan ook niks afbladeren. Bovendien is ie daar nu ook overal toch zwart van de rook [emoji1787].
Verstuurd vanaf mijn RMX2202 met Tapatalk
Hey Bert bedankt voor je tips! Geeft het enkel warm roken ook voldoende rooksmaak? Ik had begrepen dat met koud roken de rook dieper naar binnendringt? Of lukt dat bij de door jou aangegeven 45 - 40 graden net zo goed?
Terugkoelen had ik nu idd ook gedaan. De darm die ik had gekregen was al...
Hierbij nog het beloofde topic.
4 januari in de vakantie was het dan eindelijk zover. De eerste keer zelf worstdraaien. Met sinterklaas het boek de worstbijbel gekregen echt een aanrader hele duidelijke uitleg en plaatjes.
Voor de eerste keer wordt geadviseerd om eerst verse worst te...
Ziet er ook goed uit!
Voor nu kinnebak gebruikt omdat dat in het boek aangeraden wordt. Kinnebak geeft de minste kans op versmering. Na kinnebak raden ze speklappen aan als second best.
Ik haal mijn vlees bij een slachthuis bij mij in de buurt en ik heb daar ook nog nagevraagd wat zij zelf...
Zijn knoop gebruik ik altijd voor opbinden van mijn vlees. Staat op youtube een mooie instructievideo.
Wat doen ze eigenlijk als er een ontsteking zit? Snijden ze dat dan uit en is de rest dan nog bruikbaar of gaat dan een heel stuk verloren?
Verstuurd vanaf mijn RMX2202 met Tapatalk
Exact zo heb ik het gedaan. Moet zeggen het boek is wel echt een aanrader alles is zo enorm duidelijk uitgelegd en ook waarom je iets moet doen. Een verrijking ten opzichte van de gewone bbq boeken [emoji1305]
Ook fijn dat je in een recept niet gebonden bent aan een speciaal vulmiddel maar er...
Mijn nieuwe topvemt is zojuist ook binnen. Dit is mijn 2de vervangende. Nu dus de nieuwe versie zonder verf aan de binnenzijde.
Ben benieuwd of deze het beter volhoudt.
Verstuurd vanaf mijn RMX2202 met Tapatalk
Vandaag mijn eerste worsten gedraaid zoals beschreven in het boek worstenmaker. 500gr kinnebakspek en 500gram nek.
Het ging echt super, geen versmering, mooie gevulde worst zonder lucht.
Ik heb een verse worst gedraaid en eentje wordt rookworst ik zal morgen nog een draadje openen met het...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.