Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
extreem heet hoeft het niet te zijn.
Temperatuur waarop karamellisatie begint:
Suikers karamelliseren vanaf ongeveer 160°C tot 180°C.
Voor fruit specifiek: het sap begint al te karamelliseren rond 150°C, afhankelijk van het suikergehalte.
Citrusfruit bevat veel water, dus het moet eerst een...
Heerlijk zo een Paloma op zijn tijd 🍹
Leuke creatieve bijdrage cricque 👌🏻
De suiker hoef je er niet per se op te doen cricque, als je de citrus vruchten vol boven de kolen legt op het rooster en je erbij blijft om ze elke keer een kleine kwart slag te draaien heb je binnen enkele minuten mooie...
Nee helaas Hoogie, dan zul je diep naar het zuiden moeten afkomen. Om precies te zijn Lanaken in België. De koelkast is in ieder geval goed gevuld 😍
Ik ook Sander!
Alles mooi strak in het rijtje 🤣
Ze vielen mooi in de smaak gelukkig 😁
Ik heb voor morgen een nieuwe lading gemaakt Hoogie, deze keer met iets meer gember erin en wat meer cheddar kaas ( ik heb ook 24 gewone MOINK Balls gemaakt ) voor op het camping feest van een vriend van me. Ben benieuwd wat de mensen er van gaan vinden.
Dan ben ik eens benieuwd Sander!
Dat een spit fotogenieker is met al die vlammen eromheen ben ik het wel met je eens. Ik zelf vind hem persoonlijk van het spit het lekkers.
Dankje Roy!
Ja het is een aardige hoeveelheid aan ballen. Je zou eventueel het recept door de helft kunnen doen. Dat zijn er nog aardig wat maar koud zijn ze ook echt lekker
Topper!
Dankjewel Frits 👊🏻
Wat een heerlijke plaatjes Sander 😍
Het water loopt me al weer in de mond van die heerlijke Picanha in combinatie met de lekkere groentjes en de heerlijke biertjes en wijn 🤤
Ben wel stiekem nieuwsgierig nu wat je voor keur heeft kwa bereiding van je Picanha ? Het spit of de reverse sear...
Dat ziet er smakelijk uit 🤤
Krijg gelijk zin als ik dit zie om zelf weer Pastrami Bacon te maken en dan er een heerlijke Pastrami Bacon BLT van te maken 🤤
Dat cosmetische mag toch geen euvel zijn als het goed heeft gesmaakt ? Een lekkere rib hoeft niet perfect uit te zien🤗
Haha wat ben jij voor een culinaire barbar A3N, ribs eten met bestek 🤣 ( je bent niet de enige die ik kan die ze met bestek eet )
Hahaha Jook zo een heerlijke MOOGOEKOINK Ball in je mond streelt de smaak papillen wel 🔥
Koud zijn ze trouwens ook echt lekker 😋
De cheddar maakt het wel smeuïg lekker moet ik zeggen. Misschien dat er nog iets meer cheddar in mag, maar niet te veel. Het moet geen MOOGOEMOINK Ball kaas versie...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.