Beef en Steak

Recente inhoud door Sticky Fingers

  1. Sticky Fingers

    Paloma met een twist

    extreem heet hoeft het niet te zijn. Temperatuur waarop karamellisatie begint: Suikers karamelliseren vanaf ongeveer 160°C tot 180°C. Voor fruit specifiek: het sap begint al te karamelliseren rond 150°C, afhankelijk van het suikergehalte. Citrusfruit bevat veel water, dus het moet eerst een...
  2. Sticky Fingers

    Kalispéra

    Je bent heerlijk op zijn Grieks gegaan Midve 😋 Mooi plaatje van een heerlijk uitziend bordje 👌🏻
  3. Sticky Fingers

    Paloma met een twist

    Heerlijk zo een Paloma op zijn tijd 🍹 Leuke creatieve bijdrage cricque 👌🏻 De suiker hoef je er niet per se op te doen cricque, als je de citrus vruchten vol boven de kolen legt op het rooster en je erbij blijft om ze elke keer een kleine kwart slag te draaien heb je binnen enkele minuten mooie...
  4. Sticky Fingers

    Latin Fiesta! Picanha met Arroz Carreteiro en groene asperges

    Dat is een smakelijk rijstgerecht Bob! Heerlijk bordje zo met de picanha,groene asperges en de Arroz Carreteiro 👌🏻
  5. Sticky Fingers

    MOOGOEKOINK Balls ( Koreaanse MOINK Balls Gochujang Style)

    Nee helaas Hoogie, dan zul je diep naar het zuiden moeten afkomen. Om precies te zijn Lanaken in België. De koelkast is in ieder geval goed gevuld 😍 Ik ook Sander! Alles mooi strak in het rijtje 🤣 Ze vielen mooi in de smaak gelukkig 😁
  6. Sticky Fingers

    MOOGOEKOINK Balls ( Koreaanse MOINK Balls Gochujang Style)

    Ik heb voor morgen een nieuwe lading gemaakt Hoogie, deze keer met iets meer gember erin en wat meer cheddar kaas ( ik heb ook 24 gewone MOINK Balls gemaakt ) voor op het camping feest van een vriend van me. Ben benieuwd wat de mensen er van gaan vinden.
  7. Sticky Fingers

    Fiësta Latino - Picanha Churrasco con Chimichurri

    Dan ben ik eens benieuwd Sander! Dat een spit fotogenieker is met al die vlammen eromheen ben ik het wel met je eens. Ik zelf vind hem persoonlijk van het spit het lekkers.
  8. Sticky Fingers

    Ribeye fiësta

    Wat een heerlijk bordje A3N!😋
  9. Sticky Fingers

    Asian BBQ van Jort A. Vaderdag cadeau.

    Ik voel wat lekkers aankomen😁 Veel plezier ermee Peter!
  10. Sticky Fingers

    MOOGOEKOINK Balls ( Koreaanse MOINK Balls Gochujang Style)

    Dankje Roy! Ja het is een aardige hoeveelheid aan ballen. Je zou eventueel het recept door de helft kunnen doen. Dat zijn er nog aardig wat maar koud zijn ze ook echt lekker Topper! Dankjewel Frits 👊🏻
  11. Sticky Fingers

    Fiësta Latino - Picanha Churrasco con Chimichurri

    Wat een heerlijke plaatjes Sander 😍 Het water loopt me al weer in de mond van die heerlijke Picanha in combinatie met de lekkere groentjes en de heerlijke biertjes en wijn 🤤 Ben wel stiekem nieuwsgierig nu wat je voor keur heeft kwa bereiding van je Picanha ? Het spit of de reverse sear...
  12. Sticky Fingers

    Bacon op mn nieuwe smokert

    Dat ziet er smakelijk uit 🤤 Krijg gelijk zin als ik dit zie om zelf weer Pastrami Bacon te maken en dan er een heerlijke Pastrami Bacon BLT van te maken 🤤
  13. Sticky Fingers

    Who doesnt like a nice rack?

    Dat cosmetische mag toch geen euvel zijn als het goed heeft gesmaakt ? Een lekkere rib hoeft niet perfect uit te zien🤗 Haha wat ben jij voor een culinaire barbar A3N, ribs eten met bestek 🤣 ( je bent niet de enige die ik kan die ze met bestek eet )
  14. Sticky Fingers

    MOOGOEKOINK Balls ( Koreaanse MOINK Balls Gochujang Style)

    Hahaha Jook zo een heerlijke MOOGOEKOINK Ball in je mond streelt de smaak papillen wel 🔥 Koud zijn ze trouwens ook echt lekker 😋 De cheddar maakt het wel smeuïg lekker moet ik zeggen. Misschien dat er nog iets meer cheddar in mag, maar niet te veel. Het moet geen MOOGOEMOINK Ball kaas versie...
Terug
Bovenaan Onderaan