Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hahaha, Grote mond openzetten en happen maar 🤗
Zelf vet toevoegen aan rundergehakt wat van de supermarkt komt zou je eventueel wat vet kunnen toevoegen wat je hebt weggesneden van een ander stuk vlees. Ik zelf draai wel eens zelf hamburgers en bewaar meestal de restjes vet wat ik wegsnij van...
Een zelf gemaakte rendang bitterbal lijkt me ook wel lekker ( nog nooit gemaakt,wel eens gegegten ) Ik heb een tijdje gelden een Hertenrendang bitterbal gemaakt ( Zelf gedraaide Hert/Wild Zwijn Burger met gekarameliseerde rode ui in balsamicoazijn en gorgonzola champignons Saus ) die was wel...
Heerlijk man!
Picanha is hier ook een van de favoriete stukjes vlees van de Bbq.
Dat vetje wat daar aanzit vind ik echt goddelijk. Koud vind ik het stiekem ook wel erg lekker op een broodje met wat groenvoer erbij.
Dat is leuk speelgoed zo een Rational Icombi Pro, Als ik plaats had in de keuken thuis had ik de kleine versie wel willen hebben.
Een mooie veelvuldige machine is het.
Duidelijk A3N!
Met die hoeveelheden wat je in je restaurant verwerkt is dat eigenlijk wel logies.
Dankjewel allemaal 😍
Het is inderdaad wat werk maar ik vind het gelukkig leuk om allemaal te doen.
Ik heb al weer een nieuw project in mijn hoofd 🤦🏼♂️ het moet alleen nog gestalte krijgen en met de zomer voor de deur lijkt het mij leuk om een Knetterijs bacon bitterbal te gaan maken.
Het...
Je heb op het internet best veel recepten staan van een Miso Pulled Pork Sabine. Nadeel is dat die vrijwel allemaal voor de slowcooker zijn.
De laatste keer dat ik Miso Pulled Pork heb gemaak ben ik uitgegaan van deze ingrediënten:
INGREDIËNTEN
1/4 kopje misopasta
1/4 kopje honing
4 teentjes...
Hoi Bbq genoten,
Bitterballen….. ik kan ondertussen wel zeggen dat ik verslaafd ben aan die lekkere ronde balletjes uit het vet met als basis een stuk vlees van de Bbq. Al langer speelde het door mijn hoofd om eens een Buldak ( vuurkip ) Bitterbal te maken. Dat idee moest er maar eens van...
Als ik die Briskets weer voorbij zie komen is het weer te lang geleden dat ik er eentje heb gemaak. Wat een heerlijk stukje vlees heb je gemaakt Nosmo 🤤
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.