Beef en Steak

Recente inhoud door Sander72

  1. Sander72

    Nieuwe BBQer

    Welkom Maurits, veel plezier en inspiratie hier!
  2. Sander72

    Nieuweling met bastard VX en eerste keer spareribs

    Welkom Pieter, veel plezier en inspiratie hier! Je ribben zien er puik uit maat!
  3. Sander72

    Eerste pizza op Kamado

    Aha juist, dank, er liepen wat pizza draadjes door elkaar in mijn hoofd. Ik lijk wel bezeten... Pizzaaaaah!
  4. Sander72

    Eerste pizza op Kamado

    Oh? Op de foto lijken het dikke rauwe bonkers... maar goed. Het resultaat ziet er geweldig uit!
  5. Sander72

    Bevrijdingsdag?..Pizzadag!

    Potvers, zalige pizzaplaat!
  6. Sander72

    Ribeye reverse sear

    Mooi romig vetje... zalig Chef!
  7. Sander72

    Eerste pizza op Kamado

    Mooi man al die plaatjes, leuk! Ik bak champies altijd even voor in een pannetje maar zo rauw lijkt het ook te werken. Ik wil vaker pizza maken, thanks voor de inspiratie!
  8. Sander72

    buitenkeuken van staal en hout met veel laden

    Fantastisch Mr TK, erg zwaar maar degelijk lijkt me zo! Ik kan niet goed zien hoe je die kamado erin geplaatst hebt. Rust de bodem nou direct op een plaat of zit er wat ventilatieruimte tussen?
  9. Sander72

    NewbeeForumlid en al meteen een vraag ...

    Welkom Jefjumenas, veel plezier en inspiratie hier! Kun je iets meer toelichten? Bedoel je te vragen of je het scharnier zo kan draaien dat je na het inbouwen de barbecue niet aan de voorkant wil openen maar in plaats daarvan vanaf een zijkant? Als dat je vraag is dan kan dat. Je kunt de band...
  10. Sander72

    bbq-er in spanje

    Welkom Angelique, veel plezier en inspiratie hier!
  11. Sander72

    NL BBW

    Welkom Hans, veel plezier en inspiratie hier!
  12. Sander72

    Fotowedstrijd mei 2025 - Vis, schaal of schelpdieren

    Kunnen we al stemmen?
  13. Sander72

    Kreeftenstaart

    Prachtige kleuren en vast ook geuren!
  14. Sander72

    Zoute spareribs

    Je zegt zout maar je bedoelt denk ik hartig. Dat begint met een rub waar niet teveel suiker in zit. Dus kies bijvoorbeeld voor buttrub of maak zelf iets met zout, peper, selderij, ui en knofookpoeder, paprika is ook lekker. Je kunt kiezen voor dry rub en dan helemaal niet inpakken maar...
  15. Sander72

    Ribfingers

    Die Iberico's zijn mooi vet en kunnen best kort en heet. Zalig op een broodje met wat rucola.
Terug
Bovenaan Onderaan