Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Door tijd en weer is de Q al een paar weken niet aangeweest… dus dat werd weer hoog tijd!
Een tijdje geleden een banh mi met buikspek gemaakt en dat beviel zo goed dat ik vandaag een variant met ribfingers heb gemaakt. (En wat is het toch fijn om een voorraadje lekker vlees in de vriezer te...
Onder de laatste foto staat een linkje naar het recept. Er zit een dun beslag op basis van bloem, ei, melk, boter en vanille overheen. Daarna wat kaneelsuiker erover. Was erg lekker!
Vandaag had ik lekker de tijd om weer aan de slag te gaan. Het gerecht Chinese Char Siu uit (ja hoor daar is ie weer 😉) Asian van Jord Althuizen. Na wat zoeken vond ik ook een leuk recept voor de spuitjes die ik nog had liggen. En het toetje kwam ook van mijn To Q.
Vanmorgen op tijd de...
Ja dat dus… chicken & wafels is ook zo’n zoet/hartig combi.
En hier eten ze altijd stroop op hun boterham met kaas of kaas op een krentenbol.
Ach ieder zijn meug… ik vond het iig een leuke om uit te proberen en wij vonden hem lekker 😊
Ach… je kunt goed zonder maar de kaas smelt net ff wat sneller. Ik gebruik ze soms ook om iets op een bord warm te houden.
Wij vonden de combi zoet, hartig en wat pittig echt lekker…
Tja en als je dan spontaan een Suikerbrood Smashburger maakt en hij blijkt perfect te passen bij het onderwerp van de fotowedstrijd…. dan kun je niet anders dan voor de eerste keer mee doen….
Ik hoop dat Grutte Pier deze hearlik burger kan waarderen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.