Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Hier ligt ook altijd wel en portie klaar 😉
Welk recept gebruik je voor de Miso pulled pork? Ik heb nu dat recept van de ribs aangepast maar misschien kan ik daar nog leuke/lekkere tips uithalen…
Eneh een Memphis burger hé? Die ga ik opzoeken!
Vandaag keuzestress dusss…. dan snij je je procureur door midden en maak je twee verschillende soorten pulled pork.
Mijn oog was gevallen op de Koreaanse pulled pork met kimchi mayo en white sauce van Noskos en een recept voor Sticky Miso ribs uit Asian BBQ. Dat laatste recept was natuurlijk...
Dat zijn idd dezelfde soort pannetjes.
Deze is speciaal gemaakt zodat ie ook op de bbq kan (tenminste dat zegt de site 😉)
Ik smelt normaal de kaas op de burger maar dit ging wel heel makkelijk…
Vanavond gingen er “gewoon” hamburgers op de Q. Lekker op een broodje met knapperig ontbijtspek en gesmolten kaas.
Verder was het geen hogere wiskunde… Q flink opstoken en grillen maar.
Wat leuk was is mijn nieuwe speeltje (#grillgustogirlsmademedoit) een Barbeclette om kaas te smelten die...
Hi… ik ben Sabine en ik heb misschien een klein probleem… ☺️ Vanavond ging ie weer aan!
Ik kwam nog 2 pepersteaks in de vriezer tegen en heb daar wat leuke gerechten bij gezocht; gegrilde groene asperges met stracciatella de burrata en zoete aardappel met citroen-salsa van @SandyMan.
(recept...
Echt heel goed!
Een lekker groot werkoppervlak en de steen kan hete dingen hebben. En voorheen lagen alle bbq spullen in de garage, nu heb ik alles bij de hand.
Het heeft eigenlijk weinig geregend sinds hij hier staat maar ik verwacht ook soort van droog te staan…. maar heb geen haast om dat...
Op verzoek vanavond deze nacho’s.
Begonnen met het kruiden van de kippendijen met The Incredible rub van No Rubbish.
Daarna guacamole gemaakt van 2 avocado’s, een sjalotje, wat tomaatjes, koriander, citroensap/rasp, chipotle en wat zout.
Toen aan de slag met het snijden van bosui, tomaatjes...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.