Beef en Steak

Recente inhoud door Ruud H

  1. Ruud H

    even voorstellen

    Welkom Jan, veel lees en leerplezier op het forum!
  2. Ruud H

    Inbranden Bastard + marabu = onaangename geur?

    Waarom zou je drie keer inbranden? de website zegt: The Bastard is een kamado van cordieriet keramiek.Het keramiek moet wennen aan de hoge temperaturen. We raden je aan om de eerste 3x The Bastard niet hoger op te stoken dan tot 200 graden Celsius. De kamado wordt bij productie áfgebakken op...
  3. Ruud H

    Even opnieuw voorstellen

    Welkom 'terug" en veel plezier met het halen van je badges!!
  4. Ruud H

    THE KAMADOWAGON: Special Edition

    Noice!!!!
  5. Ruud H

    Warm gerookte forel met aspergesalade

    Wat Frits zegt idd. mijn hoofd is wel weer even blij nu...
  6. Ruud H

    Voorstellen

    Welkom en veel plezier met het vies maken van je maagdelijk witte Bastard als deze geleverd is
  7. Ruud H

    Voorstellen

    Welkom Jan-Willem, Het gaat erom wat jij lekker en fijn vind he. Iedereen, inclusief mijzelf vind overal wel iets van. Veel plezier met inspiratie opdoen..
  8. Ruud H

    Voorstellen

    Welkom terug Marco
  9. Ruud H

    Paloma met een twist

    lijk me heul heul smerig :love:
  10. Ruud H

    Even voorstellen.....

    Welkom Job, geniale zet die zaag!!
  11. Ruud H

    Voorstellen

    Welkom Maarten veel lees en leer plezier hier
  12. Ruud H

    Eerste run op mijn Pellet Smoker, Pulled Pork!

    Knorretje in the pocket, Lumberjack smerig gemaakt. lekker gegeten.. wat wil je nog meer?
  13. Ruud H

    Varkenshaasje van de bbq voor het avond eten!

    Oeh,Ananas met SPG, Dat moet een feestje in de mond zijn(maakt mentale notitie)
  14. Ruud H

    Voorstelrondje

    Hi Jaap, Welkom op het Genootschap
Terug
Bovenaan Onderaan