Beef en Steak

Recente inhoud door Ruud H

  1. Ruud H

    Weer eens spareribs op de BBQ

    Ik ken de grote meester niet persoonlijk maar heb al zoveel beeldmateriaal van hem gezien dat ik wel durf te beweren dat er helemaal niks sluiks aan die reclame is ;)
  2. Ruud H

    Even voorstellen

    Welkom Cees veel leesplezier hier
  3. Ruud H

    Even Voorstellen

    Welkom Siem, bier en bbq.. jij gaat vrienden maken hier!!
  4. Ruud H

    Even voorstellen - Philippe uit de Vlaamse Ardennen

    Welkom Philippe, Eitjes kun je ook prima gebruiken op de kamado he..
  5. Ruud H

    Nieuwe kok: HobbyRob

    Welkom Rob, Size does matter!!!
  6. Ruud H

    Creme brulee brander of vlammenwerper/grill gun

    Wat Riba zegt!!
  7. Ruud H

    Voorstellen in Stel je voor

    Welkom Sicco, veel lees en leerplezier!
  8. Ruud H

    Mezelf voorstellen.

    Welkom Jop, Wijze woorden van Frits en Ewald. en.. de weber hoeft niet weg als je uiteindelijk een Kamado koopt ;)
  9. Ruud H

    Even voorstellen

    Welkom, En die verslaving kennen we bijna allemaal wel hier... Doe je niks aan. gewoon ondergaan!
  10. Ruud H

    Even voorstellen

    Welkom op dit prachtige forum!
  11. Ruud H

    1e gerecht van de Bastard Pro

    Dat ziet er uitermate prima uit!! Gooi er alleen even eem foto van de bbq met vlees bij..
  12. Ruud H

    even voorstellen

    Welkom Jan, veel lees en leerplezier op het forum!
  13. Ruud H

    Inbranden Bastard + marabu = onaangename geur?

    Waarom zou je drie keer inbranden? de website zegt: The Bastard is een kamado van cordieriet keramiek.Het keramiek moet wennen aan de hoge temperaturen. We raden je aan om de eerste 3x The Bastard niet hoger op te stoken dan tot 200 graden Celsius. De kamado wordt bij productie áfgebakken op...
  14. Ruud H

    Even opnieuw voorstellen

    Welkom 'terug" en veel plezier met het halen van je badges!!
  15. Ruud H

    THE KAMADOWAGON: Special Edition

    Noice!!!!
Terug
Bovenaan Onderaan