Beef en Steak

Recente inhoud door Ries25

  1. R

    Accessoires voor de Bastard

    Foto's staan ergens in dit voorstel topic. :)
  2. R

    Accessoires voor de Bastard

    Weet ik niet, ik heb alleen 1 halve plancha en 1 half gietijzeren rooster, dat past sowieso. Als je een volledig vlakke plaat wil dan kun je inderdaad uitkijken naar een hele plancha. Ah mooi een compleet meubel besteld, ik heb toevallig mijn meubel / kast vorige week afgerond ( al vraag ik me...
  3. R

    Accessoires voor de Bastard

    Ik ben voor een halve gietijzeren plancha en halve gietijzeren rooster gegaan. Dan kun je wat makkelijker combineren. Die gridlifter vind ik een super ding, zou deze niet graag missen. Vette roosters pakken toch minder mooi met handschoenen aan. Druippannen gebruik ik dan weer niet, pak daar wel...
  4. R

    Mijn BBQ meubel

    Wow, dit is echt mooi gemaakt. Die afzuiging ziet er ook erg professioneel uit! En lijkt ook goed te werken 👌
  5. R

    Buitenkeuken met afsluitbare klep

    In het topic "waar staat je bbq" heb ik veel ideeën opgedaan om uiteindelijk tot mijn ontwerp te komen. Tips zoals hierboven om alvast te voorzien in een pijp in het dak vind ik hele goeie. Die heb ik er ook maar in gemaakt, echter (tot nu toe) nog niet nodig. Verder bij gasverenwinkel.nl kun je...
  6. R

    Waar staat jouw BBQ?

    Dank je, roosters ed leg ik in de la onder de Bastard ;) Ik zag veel ontwerpen waar een korte klep gemaakt was tot op de hoogte van het werkblad. Waarbij dan het onderstel deel uitmaakt van het totaalplaatje. Ik wilde juist iets maken waar ik echt alles achter een klep of deur kon zetten zodat...
  7. R

    Waar staat jouw BBQ?

    In deze post en op dit forum aardig wat inspiratie opgedaan, daarom ook maar even mijn plekje / creatie showen hier.
  8. R

    Even voorstellen

    Zo, bij deze even mijn creatie showen, buitenkeuken met de Bastard Urban Large in de afgesloten overkapping. Ben er blij mee...
  9. R

    Even voorstellen

    Ja klopt, moet de Bastard eerst 2 uur "schoonbranden" op lage temp en dan langzaam naar 200 graden. Ik denk als die toch aanstaat dan, gelijk iets lekkers erop :)
  10. R

    Even voorstellen

    Bedankt, dat lijkt me wel een mooie om te proberen. Zal het eens opzoeken...
  11. R

    Even voorstellen

    Het "hokje" waar de bbq-keuken in komt te staan is inmiddels klaar. Van het weekend eens kijken of ik de keuken afgebouwd krijg. Ik wilde al wel vast de Bastard een keer proberen, deze moet voor het eerst langzaam opgestookt worden tot een 200 graden. Iemand een tip voor een redelijk simpel...
  12. R

    Afzuiging boven BBQ

    Ik zie her en der wat topics over afzuiging en zie daar ook mooie creaties in. Spiralobuis vind ik wel mooi omdat dit een industriële look geeft. Zoiets zou ik ook willen maken, echter wat ik mis in deze topics is welke motor of ventilator daarvoor gebruikt wordt. Heeft iemand daar een tip...
  13. R

    Buitenkeuken Close van steigerhoutje.nl

    Op basis van dit soort topics heb ik besloten zelf een keuken / overkapping te timmeren. Van oorsprong ben ik dan ook timmerman, dus dat is nog steeds een hobby van me. Om dat dan te combineren met een mooie BBQ keuken/overkapping is gelijk 2 vliegen in 1 klap. Ik heb die foto in de start ook...
  14. R

    Even voorstellen

    Bedankt voor het warme welkom :) Als ik alles gereed heb zal ik eens een plaatje posten. Heb nog wat vraagjes maar die stel ik wel in het juiste topic.
  15. R

    Even voorstellen

    Hoi allemaal, Ik ben Ries. Al een paar jaar van plan om een BBQ op kolen aan te schaffen. Ik heb nog wel wat vragen vandaar dat ik maar eens een account aangemaakt heb. Ik kom van een simpele gas BBQ af maar iedere zomer besluit ik dan dat er dan toch een 'echte' BBQ moet komen. Totdat het...
Terug
Bovenaan Onderaan