BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door phranq

  1. phranq

    Hot Sauce - Gefermenteerde Madame Jeanette Mango Hot Sauce!

    Geweldig recept, ga er van het weekend meteen mee aan de slag! Ik heb wel een vraagje, ik zie op het flesje staan dat er ook verse limoen in zit, die zie ik alleen niet terug in je recept?
  2. phranq

    Heerlijk Picanha (eerste x)

    Mooi stukje vlees! Ik zou hem alleen de volgende keer dwars op de draad snijden, dan wordt ie nog malser in de mond..
  3. phranq

    Picanha

    Als je 'm volgende keer op de draad snijdt is ie n?g lekkerder.. ;)
  4. phranq

    BBQ'd Soho Butter Chicken

    Daar ben ik dan ook wel heel benieuwd naar!
  5. phranq

    BBQ'd Soho Butter Chicken

    Heb het recept in het recepten gedeelte gezet.
  6. phranq

    BBQ'd Soho Butter Chicken

  7. phranq

    Ook hier de inmiddels beroemde kroketjes van Frits gemaakt

    IK heb ze afgelopen weekend ook gemaakt, vond het erg lastig om ze mooi in vorm te rollen.. het leken ook meer gesuikerde drollen dan kroketten... maar ze waren wel ontzettend lekker!
  8. phranq

    Brined Chicken with White Sauce

    Ik was persoonlijk niet zo kapot van de BBG white sauce
  9. phranq

    WiFi controller

    Ik ben toch z??r tevreden met mijn Stoker hoor, nooit problemen mee en erg veel mogelijkheden. Tegenwoordig is er ook een model met ingebouwde wifi module.
  10. phranq

    Boeuf Bourguignon uit de DO

    Ziet er heerlijk uit, moet ik ook maar weer 's gaan maken!
  11. phranq

    Ribben met wel erg veel vlees

    Krabbetjes hebben maar 5 ribben en wegen nooit een kilo.
  12. phranq

    Ribben met wel erg veel vlees

    Je kan het proberen, gewoon een afspraak maken en zeggen dat je bezig bent met het starten van een eigen bedrijf en dat je overweegt hun als leverancier te nemen. Zo heb ik het ook gedaan. ik haal er al anderhalf jaar al mijn vlees zonder kvk nummer en het is de moeite waard voor €5,- de kilo.....
Terug
Bovenaan Onderaan