Beef en Steak

Recente inhoud door Odysseus

  1. O

    St Louis Pork Steaks op de Kamado

    Genieten! Je monolith heeft volgens mij al wat uurtjes gedraaid. Ben zelf aan het wachten op een leuke deal voor de Two.55. Eerste kamado na een weber.
  2. O

    Nieuwe Kamado, Monolith One.

    Hoe bevalt ie verder? Kan je een vergelijking maken met eerdere kamado's die je wellicht hebt gehad? Neig ook naar een one 55 op dit moment. Heb je nog de one 66 overwogen? Of the two 55?
  3. O

    Nieuwste kamado's

    Dag allemaal, In mijn zoektocht naar een geschikte kamado voor mij merk ik dat er over de meest recente Bastard PRO en Monolith two nog helemaal niks vermeld staat op dit forum. Er zijn al wel enkele youtube video's verschenen hierover (gisteren die van Ralph over de monolith). Ik snap dat...
  4. O

    Eerste gerechtje op de Weber Master Touch GBS Premium

    Interessant om eens te proberen, maar heb op die van mij met de minion methode + platesetter wel eens een brisket gemaakt van 3kg+ en 12 uur lang.
  5. O

    Joko's satay (ajam)

    Thanks! Hij zit in de koelkast (marinade met Kip) Morgen die saus van Ewald erbij en serveer het met een Fried Rice gerecht. Heb je nog tips voor die Santen kokosmelk? Dat was een mega hard blok, heb er wel 150ml water bij gedaan, maar moet je dit verwarmen zodat het een beetje oplost? Heb nu...
  6. O

    Joko's satay (ajam)

    Even een 'domme' vraag, maar voor mn weber, gewoon fik dr in en direct grillen (á 200-220 graden)? Veel omdraaien tot ze gaar zijn?
  7. O

    Smashburgers van de Weber

    Dit is heel gaaf, bedankt! Denk dat ik ook zo iets ga aanschaffen.
  8. O

    Kerstdiner 2024

    prachtig, wat een werk. Ziet er heerlijk uit.
  9. O

    Gerookte lamsbout met merguez rub

    Kan je nog even delen waar je die gevonden had? Recept / stappenplan? Ziet er namelijk fantastisch uit!
  10. O

    Welke bbq voor in de caravan?

    zoals zovelen al schreven, de WGA. Met de caravan nog geen camping meegemaakt waar we hem niet mochten gebruiken gelukkig. (gaan voornamelijk naar Frankrijk)
  11. O

    Eerste keer WGA en zalm op plankie

    Leuk, heb ook een WGA hier, maar nog niks op gemaakt. Heb je hem helemaal stock of customized? Verder nog tips
  12. O

    Keuzes, keuzes, keuzes

    Welke winkel was dat ?
  13. O

    BBQ Borrel hapjes: Moink Balls + Jalapeno Poppers + Chili Cheese Bites

    Dit jaar eenzelfde hapjes als vorig jaar, maar ga er voor het eerst ook yakitori stokjes bij maken! Dus keuze uit 4 bbq borrel hapjes. Heb de Moink balls vandaag al bereid en die gaan morgen even kort de oven in om op te warmen. De Yakitori, Cheese bites en Jalapeno's gaan morgen op de bbq.
  14. O

    BBQ Borrel hapjes: Moink Balls + Jalapeno Poppers + Chili Cheese Bites

    Ben al weer met de nieuwe voorbereidingen bezig :P
Terug
Bovenaan Onderaan