BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Northman

  1. N

    Bavette rollade (vh spit)

    dat ziet er machtig mooi en lekker uit. Handig draaispit: die gaat ook op de bucketlist! 🔥
  2. N

    Mijn 2 bbq domeinen

    :love::love:🔥🔥
  3. N

    wat zijn nou de beste Youtbe channels?

    mooi lijstje dank! Mijn Duitse favoriet is https://kuestenglut.de/ Sympathieke gast met een fantastisch Instagram account. Hij maakt me gek met zijn briljante filmpjes! 🔥 🔥
  4. N

    Avondvullende bbq

    Mooi gerepresenteerd en leuk die Weber en kamado gebroederlijk naast elkaar! 🔥
  5. N

    1e poging Spareribs

    Mooie ribs, goed gedaan! 🔥 💪
  6. N

    BIG-Ribs

    Fijne dikke ribben Bram en mooie rapportage! Dit wil ik ook proberen. :p💪🔥 Vraagje: waarom 48 uur lang marineren, is 24 uur voor zo'n stuk niet voldoende?
  7. N

    Even voorstellen

    Welkom Wybe!
  8. N

    Theu z’n eerste PP.

    Mooie pork, goed gedaan!
  9. N

    Armadillo Eggs

    De kaas is knoflook roomkaas met belegen cheddar, een pepertje etc. Lekker verrassende, pittige vulling. De truc is om de garing zo timen dat het gehakt klaar is, voordat de kaas eruit loopt. Langzaam aan en de pepers goed inpakken in het gehakt met spek, zodat hij niet meteen leegloopt. Wie wel...
  10. N

    Is de Weber Summit Kamado een volwaardige kamado volgens jullie?

    Ik heb een keramische en het verschil met een metalen is volgens mij vooral dat de eerste meer de eigenschappen van een oven heeft en de tweede meer als een pannetje op t vuur is. Met beiden kan je goed koken, maar low en slow, lange tijd (tot 24u ) zonder bijvullen van kolen en gehannes met...
  11. N

    A casual saturday burger

    Lekker port met blauwe kaas! Je had er misschien ook een walnootje op kunnen doen om t helemaal af te maken ;)
  12. N

    Even voorstellen :)

    welkom!
  13. N

    Armadillo Eggs

    Deze Armadillo Eggs heb ik afgelopen zomer gemaakt en het was sensationeel! Inspiratie van BBQ Street Jord Althuizen en deze; Amardillo eggs YouTube Jalapeno pepers gevuld met kaas, omwikkeld met gekruid gehakt en spek. That's good! Tomaatje en prei erbij om het af te maken. Misschien wel een...
Terug
Bovenaan Onderaan