Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Haha ik heb zojuist ook weer even een stukje bemachtigd bij de Sligro! Er gaat weinig boven een goed bereid stuk buikspek.
En inderdaad, als je het zelf goed onder de knie hebt valt het in (sommige) restaurants al snel tegen! 😂
Had deze combi ook nog niet eerder geprobeerd. Maar in de saus zat bacon en de pittige kruiden van ‘The Sauce’ deden het best goed in combinatie met de ribbetjes. Weer eens wat anders dan zoete bbq-saus en lekker herfstachtig inderdaad!
Vandaag maar weer eens spareribs op de welbekende 3-2-1 methode gemaakt. Dag van tevoren gerubt met Noskos pulled pork en vandaag op 125 graden met wat appelhout gerookt. Vervolgens ingepakt met roomboter, bruine basterdsuiker en appelsap tot ‘fall of the bone’ (op verzoek van vrouwlief, hou...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.