Beef en Steak

Recente inhoud door Noah

  1. Noah

    Maiden run op de nieuwe Bastard Pro

    Gefeliciteerd met het nieuwe speelgoed! Dat vocht is normaal hoor. Je wilt niet weten hoelang zo’n apparaat in een vochtige container of loods staat voordat ‘ie verkocht wordt. En 10 graden verschil in temperatuur tussen de dome thermometer en de roostertemperatuur is echt verwaarloosbaar. Daar...
  2. Noah

    Macaroni

    Dit blijven klassiekers 👌🏻
  3. Noah

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd - november 2025!

    Gefeliciteerd! Prachtige foto 👍🏻
  4. Noah

    Pastrami

    Ziet er echt fantastisch uit zeg!
  5. Noah

    Uitlenen

    Dat diegene hem überhaupt durft terug te geven op deze manier… 😱
  6. Noah

    Even voorstellen

    Welkom Rog!
  7. Noah

    Pita Broodjes met Iberico Ribfingers

    Hier krijg ik nou spontaan trek van!
  8. Noah

    Hi! Even voorstellen

    Welkom op het forum!
  9. Noah

    Even voorstellen

    Hoi Hans! Niet woonachtig in Frankrijk maar dat mag de pret niet drukken toch? PS: wel fan van de Franse keuken 😇
  10. Noah

    Welk boek moet ik lezen in afwachting van mijn eerste Kamado?

    Ja als je het hebt over het beheersen van temperatuur en verschillende technieken en dergelijke kom je inderdaad al snel uit bij het boek van @noskos.
  11. Noah

    Kip Sate

    Ziet eruit als een geslaagd dagje met een mooie afsluiter!
  12. Noah

    Gerookte aardappels met maple-yoghurt-bieslook-spread

    Ziet er uit als een prima maaltje! 👌🏻
  13. Noah

    Advies gevraagd The Bastard Large Anniversary Edition (999 euro) vs Kamado Joe Classic 1

    Mooie en complete aanbieding hoor! Ik denk dat je hier voor een mooie prijs jarenlang erg veel plezier aan gaat beleven. En qua accessoires: tjah, hij lijkt al vrij compleet! Inderdaad iets van een druippan voor indirect low&slow. En ik heb zelf ook een volledig gietijzeren rooster maar merk dat...
  14. Noah

    Introductie Bamischijf

    Bij wijze van experiment zou een bamischijf op je nieuwe Bastard wel gaaf zijn! 😏
Terug
Bovenaan Onderaan