Beef en Steak

Recente inhoud door nielss055

  1. nielss055

    Weber vs huismerk kamado

    Weber is inderdaad prima om mee te starten en te kijken of je het leuk vind. Ik zou de huismerk kamado's links laten liggen en als je een kamado wilt voor bijvoorbeeld een Grill Guru gaan. Die past ook binnen je budget.
  2. nielss055

    Pitten in betonnen blad.

    Hier hetzelfde gehad en toen een epoxy eroverheen laten gieten. Kost een paar euro, maar dan heb je ook wat.
  3. nielss055

    Kettle Joe kwaliteit

    Ik zou bij vervanging zeker voor een Large kamado kiezen. Merk is verder persoonlijk, maar als het je enige bbq is, zou ik zeker niet kleiner gaan.
  4. nielss055

    MostEssential instant thermometer

    Lijkt op dropshipping. Alle thermometers die ze daar aanbieden zijn voor een fractie van de prijs verkrijgbaar op Aliexpress. Chinees hoeft niet altijd slecht te zijn, ik ben heel tevreden over Inkbird. Maar je kan ze niet vergelijken met een Thermapen.
  5. nielss055

    Kettle Joe kwaliteit

    Brutale vraag, maar wat heb je betaald voor de Kettle Joe? Als ik de prijzen op het web zie doen ze qua prijs niks onder op een B-merk kamado. Ik had al meer negatieve ervaringen gelezen op Amerikaanse fora. Voor deze prijsklasse wordt er wel wat verwacht en het is zonde als die verwachtingen...
  6. nielss055

    Welke ketel bbq kopen?

    Je hebt al heel wat reacties gehad in het andere topic, dus ik hoop dat je door de bomen het bos nog ziet. Ik heb zelf ervaring met vele merken barbecues, maar voor een ketel zou ik altijd Weber aanraden. Napoleon is ook leuk, maar daar heb ik toch ook veel slechte ervaringen mee. Vroeger was...
  7. nielss055

    smash burger op de wga

    Die heb ik ook, dat is een goed idee. Trouwens, is die van jou nou zo bol getrokken, of lijkt dat op de foto?
  8. nielss055

    Tenneker Comet TC-4

    Wel een doordacht apparaat met wat handige snufjes afgekeken van diverse merken. Fiberglass, klem en veer van Kamado Joe, ruitjespatroon in het keramiek van Vision, flip grid en divided firebox van Grill Guru (al had ik daar liever multi leven halve manen gezien) gecoate stenen van the Bastard...
  9. nielss055

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Goed verwend door de kerstman. [emoji1335][emoji1]
  10. nielss055

    This one is mine

    Prachtig, heel knap gemaakt.
  11. nielss055

    Schimmel in de weber smokey mountain (wsm)

    Als je hem aanzet zonder roosters en zonder waterpan, haal je dan een graad of 200? Zakje goedkope briketten en houtskool mengen en in de fik zetten. Boven de 200 brand het wel weg. Roosters schoonmaken met een sopje.
  12. nielss055

    BBQ setup bouwen voor The Basterd Large

    Heel mooi geworden. Knap werk.
  13. nielss055

    Overstapje gemaakt

    Van harte welkom! Andere forum ben ik niet meer te vinden, wat een drama met de community's waar dat nu achter zit.
  14. nielss055

    Pork belly burn ends

    Dek je de schaal af met folie als je ze inpakt met roomboter etc.? Ben ik 1 keer vergeten en toen waren ze droog en taai.
  15. nielss055

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Na lezen van reviews over de Inkbird ISC-027BW toch opgeopend geretourneerd en de Flame Boss 400 besteld. Nu in gebruik voor pulled pork en erg tevreden. Geen overshoots, fijnmazige regeling. Blij mee. [emoji16]
Terug
Bovenaan Onderaan