BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door mitchelhuis

  1. M

    Sweet Pork Belly

    Goedenavond pitmasters! Ik heb afgelopen zondag voor het eerst pork belly(op de fotos ook rib fingers te zien, deze al een keer gemaakt) ofwel buikspek gemaakt op de kamado. Heb hier gebruik gemaakt van 1 appel rookhout blokje, vind soms teveel smoke wat overheersend dus voor het 1 blok...
  2. M

    Hallo allemaal

    Hallo, ben sinds kort een eigen instagram begonnen waar ik mijn ''kunsten'' laat zien. Neem gerust een kijkje op Mitchels.BBQ like, volg en deel word gewaardeerd!
  3. M

    Mitchels.BBQ

    Goedenavond mede barbecue fanaten, Ik ben Mitchel, 27 jaar woonachtig in Maassluis en ben op deze pagina gekomen door Noskos BBQ te volgen via YouTube. Ik ben sinds een jaar of 3 begonnen met barbecuën, heb destijds een The Bastard Large gekocht en gebruik hem gemiddeld om de 2 weken, voor...
Terug
Bovenaan Onderaan