Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Wauw echt super goed gemaakt man!
Echt leuk zoon recept!:)
Krijg er direct goede ideeën van.. iets van runderwang lijkt me ook heel geschikt voor in de bitterbal.
Eindelijk was het dan zover mijn eerste brisket en dan nog proberen deze op de Medium basterd te krijgen. :) 6.2 kilo brisket van Meatlovers niet heel goed dooraderd trouwens.
Het trimmen ging prima heb er in totaal 1.5 kilo aan vlees en vet afgesneden.
Daar heb ik onder andere nog 2 grote...
Ja klopt doe ik volgende keer ook ja.
Volg week een grote uitdaging voor mij, ik ga proberen een whole packer van 6.2 kilo op de basterd medium te bereiden..
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.