Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Lijkt mij wel dat het kan. Als je de oven op de kerntemperatuur zet die je wil hebben moet het kunnen. Voor de kwaliteit denk ik niet dat het te goede is. Zal droog worden. Wat wil je als kern? Bij het affakkelen zal die nog stijgen dus al snel medium en als je niet oppast well. Ik zou het niet...
Indirect. Heb de rotisserie van Keij kamado deze past ook op de BGE. Citroen en knoflook erin en smaakt precies zoals in Spanje. Er is alleen geen ruimte om de sappen op te vangen
Nacht in pekel gezet en rub gemaakt van
1 eetlepel rozemarijn
2 eetlepels tijm
1 eetlepel knoflookzout
1/4 theelepel nootmuskaat
1/2 eetlepel oregano
1/4 theelepel gemalen zwarte peper
zout naar smaak
2 citroenen (1 1/2 voor het water en 1/2 voor de holte)
1 knoflookteen
(recept van...
Ik zou zelf altijd voor de BGE gaan. Keij Kamado vind ik een goed alternatief als je voor een goedkope optie wil gaan. Volgens mij wel soepel met evt garantie dingen
Heb een Berkel gehad. Is niet handig als je hem maar af en toe gebruikt. Mits je hem natuurlijk niet hoeft op te bergen maar voor mij was het elke keer optillen en verplaatsen niet te doen. Heb hem toen verkocht en een kleinere handzame bij de Hanos gekocht voor €300. Werkt voor mij prima
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.