Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik zou zelf altijd voor de BGE gaan. Keij Kamado vind ik een goed alternatief als je voor een goedkope optie wil gaan. Volgens mij wel soepel met evt garantie dingen
Heb een Berkel gehad. Is niet handig als je hem maar af en toe gebruikt. Mits je hem natuurlijk niet hoeft op te bergen maar voor mij was het elke keer optillen en verplaatsen niet te doen. Heb hem toen verkocht en een kleinere handzame bij de Hanos gekocht voor €300. Werkt voor mij prima
Hi nog niet duidelijk of je in het bezit was van een pas maar Makro in Wateringen/Delft. Verder zijn er in het Westland uitstekende slagers, Warmenhoven in Wateringen, van der Hout in Poeldijk. Zuivelboerderij van Winden in Schipluiden heeft de allerlekkerste vanillevla maar verkoopt ook vlees...
Ik heb ook beide en voor mij is een pizza uit de Ooni zeker beter dan uit de BGE. Temp kan makkelijker hoger. Bij de BGE al meerdere malen verbrand vilt gehad en een keer zo warm gestookt dat het metaal was uitgezet. Gevolg dat bij het opendoen de bovenkant losschoot. Gelukkig lashandschoen aan...
Ik gebruik ook de ABC ketjap. Aangezien er wel aardig wat doorheen gaat koop ik de grote jerrycans bij de Hanos en vul ik mijn glazen Ikea fles. Voor Surinaamse marinade de blikken Yellow Label en Sur. nasi/bami de flessen soy saus met blauw.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.