Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Kreeg 1e kerstdag familie te eten met engelse roots. Dan kan een kalkoen niet ontbreken. Dus begin december bij forumsponsor Beef&Steak een 4 kilo Kelly Bronze kalkoen besteld. Vrijdag einde dag werd de kalkoen keurig bij ons afgeleverd. Zat mooi en goed verpakt in bubbeltje folie met aantal...
Voordeel van die Concept2 is dat hij makkelijk op te bergen is, schuur is maar klein maar hij wordt regelmatig gebruikt. Lekker roeien met de deur open.
Voor de foto uitdaging van deze maand een stuk hert uit de vriezer gehaald.
Dat hert heb ik vorig jaar van een bevriende jager gekregen en samen met mijn zoon gevild. Ik heb al vaker hert, ree en wild zwijn verwerkt maar voor hem was het de eerste keer. Zoals het de jeugd betaamd heeft hij eerst...
man o man, wat een heerlijke verhaal weer. Zowel qua tekst als qua foto's. Dit gaat op de todo lijst.
Zoals je weet ben ik groot liefhebber van armagnac, hoe was de XO tov VSOP?
En dan nu eerst maar eens opzoek naar venkelbloemenpoeder (heb stiekem Richard al gevraagd om op z'n vakantieadres te...
Afgelopen weekend kalkoen gemaakt ala "Wij van WC" Noskos. En die was heerlijk. Goed van smaak en super sappig. Voor komende kerst gaan we die weer maken
Ik heb ooit de tip van Ottolenghi gebruikt voor buikspek (citroen en zout). En het werkte super
https://www.bbqgenootschap.nl/threads/geroosterde-varkensbuik-ala-ottolenghi.22552/
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.