Beef en Steak

Recente inhoud door martin

  1. M

    Gloeiend hete pizza!

    zit er bij de pizza oven niet een metalen plaat, die je tegen het hout legt. deze zal dan de directe hitte tussen vlam en pizza tegenhouden waardoor de pizza niet verbrand op de rand. ( zoiets bv https://www.etsy.com/at/listing/1495029783/glowen-raptor-flammenschutz-pizza )
  2. M

    Gloeiend hete pizza!

    lijkt alsof er niet genoeg warmte van boven komt en de pizza daarom bleekjes blijft. is moeilijk regelen met hout ( net teveel of net te weinig vlammen). mede om die reden en vooral het gemak over gegaan van een houtgestookte Ooni naar een Gozney Arc XL pizza oven. ik zorg dat de steen op...
  3. M

    Droge baby back ribs (extra dik bevleesd)

    tijdens inpakfase ribs met de vleeskant naar beneden. deed ik voorheen niet maar nu (meestal) beter
  4. M

    Pizza van dn keu

    Kan het zijn dat het deeg niet lang genoeg gekneed is?? Ziet er nl wat plakkerig/vochtig uit. Ook de foto met pizza bodems lijkt het deeg niet glad. Ik ben minimaal 10 minuten aan het kneden ( met een recept van 60% hydratatie). Deeg neemt eerst vocht en lijkt er te weinig vocht in te zitten...
  5. M

    Pizza uit de pizzaoven

    pizza met gorgonzola peer en walnoot
  6. M

    Pizza, de afdeling van mijn man

    laat hem eens kijken op de site van italieplain. hier kan je veel info vinden over maken van deeg, maar ook als er iets niet helemaal goed gaat wat hier de oorzaak van kan zijn. ook hebben ze een APP waar je met invullen van een paar gegevens je "perfecte" deeg recept kan maken >> Perfect...
  7. M

    Upgrade in zicht: Weber Summit of toch de Green Egg?

    neem evt ook de PRIMO XL mee in je overweging. al jaren tevreden gebruiker
  8. M

    Welke types Ooni?

    tegenwoordig ook in NL te krijgen ( lees Te Koop)
  9. M

    Bbq restaurant

    texas bar and grill ongeveer 1,5 jaar geleden eens geweest. moest wel langer wachten op het eten, maar met een lekker biertje erbij was het goed te doen. het wachten werd ook beloond, was (naar mijn smaak) heerlijk. ga er zeker nog eens terug maar is iets te ver om alleen ff te eten. ook eens...
  10. M

    Waar kopen jullie Crisco

    bij de DIRK lijken ze het te hebben
  11. M

    Joost uit Alphen a/d Rijn

    welkom, ik ben sinds dit voorjaar een blije bezitter van de ARC XL. heb me toen al afgevraagd waarom dit niet in NL te verkrijgen is. de oven opgehaald bij onze oosterburen maar blij te horen dat er ook in de BENELUX iets komt. ben benieuwd
  12. M

    Welke types Ooni?

    hier voor lancing 2 houten scheppen (bol > 2 stuks ong 20 euro). kan er 1 mee naar de oven, terwijl de 2e geprepareerd wordt. gebruik minimaal semola. deeg maakt ik rond (of ovaal of hoekig:(), daarna op de houten plank, daarna beleggen en dan ik de oven. heb ooit eens met metaal geprobeerd...
  13. M

    Welke types Ooni?

    ik heb sinds heel kort een GOZNEY ARC XL. moet je iets meer moeite voor doen om aan te schaffen (verkoop in Duitsland). ben er heel blij mee, maar helaas nog maar 2x gebruik gemaakt. als je de recenties leest en ziet, wat de reden is dat ik deze aangeschaft hebt, is dat ook een overweging waard.
  14. M

    Birthday unboxing (Gozney Roccbox)

    Nice. ben zelf sinds 1,5 week de gelukkige eigenaar van een Gozney ARC xl. Na een flinke tijd een ooni pro in mijn bezit te hebben gehad, besloten om een gasgestookte oven aan te schaffen (makkelijker met stoken / niet elke 2 minuten naar de oven om brandstof toe te voegen) . Enig speurwerk...
Terug
Bovenaan Onderaan