BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Martijn Muijs

  1. M

    1e keer op de Grill Guru Kamado

    Ik ben een (misschien iets te) voorzichtige beginner haha :P
  2. M

    1e keer op de Grill Guru Kamado

    Thanks voor de tips! Kerntemperatuur heb ik op 80 graden gehouden. Daar had ik een simpele thermometer voor. @Revers88 hij ziet inderdaad wat bleek, had van mij ook zeker wat bruiner mogen zijn. dat kan dan wel weer op hoge temperatuur behaald worden toch? Binnenkort ga ik met mijn collega de...
  3. M

    1e keer op de Grill Guru Kamado

    haha ja, voorzichtig beginnen he ;) De puree zelf was ook niet heel spannend, die paar kruiden mag de volgende keer ook zeker meer zijn. Bijgaand het eindresultaat. Op het einde van de 3 uurs-run moeite met de temperatuur hoog te houden, dus volgende keer meer kolen. Meer knoflook en zout is...
  4. M

    1e keer op de Grill Guru Kamado

    Afgelopen weekend de eerste keer mijn nieuwe Kamado aangestoken. 600 gram buikspek gehaald, de dag ervoor gemarineerd met een puree van grof zeezout, knoflook, laurier, tijm en peterselie. Vervolgens 3 uur langzaam gegaard op 100 gr. Celsius. Smaakte goed, maar er is zeker ruimte voor...
  5. M

    Kookliefhebber, echter nog zoekende naar mijn eerste BBQ

    Bedankt allemaal voor de leuke en nuttige reacties! Zal straks eens een kijkje nemen bij die mooie Mastertouch :cool: Muchas Graçias amigos!
  6. M

    Kookliefhebber, echter nog zoekende naar mijn eerste BBQ

    Goedemiddag allemaal, Dankzij mijn collega op dit forum terecht gekomen. gaaf om alle leuke gerechtenen gesprekken en mooie BBQ's te zien. Ben zelf nog zoekende naar een goeie BBQ. Budget is max €1000,- Keramisch spreek mij erg aan, gerechten zal voor 2 - 6 personen liggen. Zoveel keus...
Terug
Bovenaan Onderaan