Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Thanks voor de tips! Kerntemperatuur heb ik op 80 graden gehouden. Daar had ik een simpele thermometer voor.
@Revers88 hij ziet inderdaad wat bleek, had van mij ook zeker wat bruiner mogen zijn. dat kan dan wel weer op hoge temperatuur behaald worden toch?
Binnenkort ga ik met mijn collega de...
haha ja, voorzichtig beginnen he ;)
De puree zelf was ook niet heel spannend, die paar kruiden mag de volgende keer ook zeker meer zijn.
Bijgaand het eindresultaat. Op het einde van de 3 uurs-run moeite met de temperatuur hoog te houden, dus volgende keer meer kolen.
Meer knoflook en zout is...
Afgelopen weekend de eerste keer mijn nieuwe Kamado aangestoken.
600 gram buikspek gehaald, de dag ervoor gemarineerd met een puree van grof zeezout, knoflook, laurier, tijm en peterselie.
Vervolgens 3 uur langzaam gegaard op 100 gr. Celsius.
Smaakte goed, maar er is zeker ruimte voor...
Goedemiddag allemaal,
Dankzij mijn collega op dit forum terecht gekomen.
gaaf om alle leuke gerechtenen gesprekken en mooie BBQ's te zien.
Ben zelf nog zoekende naar een goeie BBQ.
Budget is max €1000,- Keramisch spreek mij erg aan, gerechten zal voor 2 - 6 personen liggen.
Zoveel keus...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.