Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het percentage zout in rubs zegt wel wat, maar niet zo veel.
Het gaat erom hoeveel zout je gebruikt ten opzichte van je vlees. Een minder zoute mix waar je meer van gebruikt kan een zouter eindresultaat opleveren.
Als je het percentage zout ten opzichte van het eindproduct weet, kun je...
@kokmetbaard ik zou zeggen: maak een uitsnede van de onderkant van de foto, zodat het een liggende foto wordt, dan vind ik het wel een close-up. Nu staat er te veel op de foto.
Oeh, ik ben ook een groot fan van de wetenschappelijke benadering.
Daarnaast vind ik het heerlijk om zo'n boek een keer helemaal door te lezen.
Ik heb hem op m'n lijstje gezet :).
De WGA is een prachtig ding! Met een kleine brikettenstarter half gevuld heb je al genoeg voor de meeste avondmaaltijden.
En natuurlijk ideaal voor op vakantie / onderweg.
Voordeel van de Weber is dat die geëmailleerd is. Zelf vind ik hem echter veels te duur.
Ik heb de grillrost en ben hier erg tevreden over. Zie bijvoorbeeld hier: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/bbq-sharing-fotos-zonder-verslag.26881/post-531177
Is dik metaal, dus ik voorzie geen...
Kreeg van de week weer een vraag van iemand voor een vacumeermachine. Ik zag dat amazon.de de 90Kpa Vevor weer heeft voor 84,- inclusief verzenden. Blijft een aanrader voor iedereen die iets beters wil dan die van de Lidl...
@Rimconator in mijn geval was de reden dat we geen spit hebben voor deze bbq.
In het algemeen schijnt het zo te zijn dat bij gyros het resultaat beter is zonder spit dan met. Heb hier op het forum verschillende mensen gezien die dat zeggen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.