Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Update: ik haal even weg wat ik eerder schreef. Is blijkbaar nog niet zo'n eenvoudig onderwerp en heeft een hele historie.
Ik vind de (Engelse) Wikipedia pagina slecht te volgen: https://en.wikipedia.org/wiki/Beef_hormone_controversy
Ziet er goed uit. De combinatie van suikerbrood met burger klinkt mij nog niet direct als erg lekker in de oren, maar misschien is het zoiets wat je gewoon een keer moet proberen.
Je kunt trouwens ook gelijk meedoen met de fotowedstrijd, want ik denk dat Grutte Pier dit ook wel lust!
Die ziet er goed uit!
Draadjes als dit zijn wat mij betreft een van de hoogtepunten van het forum: iemand heeft een probleem en beschrijft dit nauwkeurig, krijgt tips, past die toe en vertelt zijn bevindingen.
Hier leer ik heel veel van!
Het percentage zout in rubs zegt wel wat, maar niet zo veel.
Het gaat erom hoeveel zout je gebruikt ten opzichte van je vlees. Een minder zoute mix waar je meer van gebruikt kan een zouter eindresultaat opleveren.
Als je het percentage zout ten opzichte van het eindproduct weet, kun je...
@kokmetbaard ik zou zeggen: maak een uitsnede van de onderkant van de foto, zodat het een liggende foto wordt, dan vind ik het wel een close-up. Nu staat er te veel op de foto.
Oeh, ik ben ook een groot fan van de wetenschappelijke benadering.
Daarnaast vind ik het heerlijk om zo'n boek een keer helemaal door te lezen.
Ik heb hem op m'n lijstje gezet :).
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.