BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door MarcH

  1. MarcH

    Vulbus lek

    Mijne was idd 30 eu! En 125 eu is gelukkig ook geen probleem. Ik ben alleen blij dat de huidige zo weinig ruimte in neemt. We wonen nu nog vrij klein, daar komt zsm verandering. Tot die tijd... Maar ik ga er zeker even naar kijken. Altijd heerlijk om me in nieuw spul te verdiepen. [emoji1303]...
  2. MarcH

    Vulbus lek

    Dank je, had ik toevallig de laatste keer geprobeerd... Heeft helaas niet geholpen. [emoji106] Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
  3. MarcH

    Vulbus lek

    Bedankt voor de reacties zo ver. Ik heb nog eens gekeken en idd, het rubber om de schijf sluit met niet helemaal aan op de bus. Dat is dus naadje...niet eerder gebeurd. Echt alleen met dit fijne, nagenoeg ge-emulsie-feerde (??) kippendeeg. Een textuur die ik erg prettig vind en ik wil ook...
  4. MarcH

    Vulbus lek

    Beste allen en vooral de worstelaars onder u, Ik maak nu sinds een maand of wat m'n eigen worsten en ik moet zeggen dat ik er al aardig bedreven in raak. Het is en blijft een te gekke hobby. Nu doe ik alleen maar kleine badges van echt hooguit 1,5 kilo per keer en heb ook een vrij goedkope...
  5. MarcH

    Voorstelrondje

    Welkom Frank! Ik kom jou ook overal tegen, tegenwoordig...[emoji41][emoji1360] Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  6. MarcH

    Worst: Amazing Chicken Sausage Indian Style

    Dat begrijp je goed! [emoji16] Ze waren nog lekkerder dan de vorige keer. Dit maatje bevalt idd beter. Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  7. MarcH

    Worst: Amazing Chicken Sausage Indian Style

    Eerste keer schapensnaar, ik ben tevreden! Morgen lekker van smullen. Nogmaals bedankt voor het recept! Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  8. MarcH

    Worst: Amazing Chicken Sausage Indian Style

    Ik ga deze worst morgen weer eens maken, als ik zo vrij mag zijn! [emoji847] Deze keer wel in schapendarm. Een vriend van me is erg benieuwd en heeft al een optie genomen op een (groot) deel. Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  9. MarcH

    Trots op m'n worst!

    Lekker doen! Verstuurd vanaf mijn SM-A515F met Tapatalk
  10. MarcH

    Tips vacumeren?? Solis vac Pro Metal 569

    Met alle respect, maar dat vind ik echt onzin van Solis. Wat als je je vlees niet wilt invriezen, maar wel vacuum wilt hebben, bijvoorbeeld voor sous vide bereiding? Je moet gewoon een sealknop hebben voor optimale controle. Soms is ie dan maar niet echt volledig vacuum... Nog nooit problemen...
  11. MarcH

    Tips vacumeren?? Solis vac Pro Metal 569

    Wat hierboven gezegd is zou zomaar kunnen kloppen. Niet aan gedacht. Hou het uittredende vocht in de gaten, zodra het bijna bij de toekomstige sealnaad is, druk je op de seal knop (als je die optie hebt). Ik doe vaak voor de zekerheid nog een extra sealnaad vlak boven de eerste. Helemaal als ik...
  12. MarcH

    Tips vacumeren?? Solis vac Pro Metal 569

    Geen ervaring met die machine, maar ik vacumeer eerst, dan in de vriezer. Nooit problemen mee gehad. Mss ligt het aan het plastic? Ik heb meerdere merken rollen gebruikt, allemaal goed tot nu toe....
  13. MarcH

    Trots op m'n worst!

    Hahaha sorry... Gewoon doen! Worst is gewoon te lekker om niet te eten. Zeker als ie zelf gemaakt is! Alleen je kunt daarna niet meer terug, dus wees gewaarschuwd. [emoji1362][emoji894][emoji1360]
  14. MarcH

    Tante Miho Kip-Kimchi worst

    Super worzies weer, Ewald!
  15. MarcH

    Trots op m'n worst!

    Oh echt? Heb ik even gemist. Thnx! [emoji1360]
Bovenaan Onderaan