Beef en Steak

Recente inhoud door MacMarty89

  1. MacMarty89

    Schichtfleisch

    Inspiratie!
  2. MacMarty89

    Louisiana Grilled Chicken

    Moet ik ook eens doen.
  3. MacMarty89

    Ribkotelet aan het stuk

    Erg smaakvol zo te zien.
  4. MacMarty89

    Nieuwe buitenkeuken voor mijn webers.

    Mooi plekje om te BBQ’en.
  5. MacMarty89

    Ravioli met paddenstoelen en groenten

    Zekers, maar dat is een ander goedje, die witte,
  6. MacMarty89

    Dome thermometer kalibreren kamado

    Er is een verschil tussen de temperatuur die wordt gemeten op het rooster en die van de dome op een kamado. Hoger in de kamado is het simpelweg warmer. Nu vroeg ik me af of het wijs is om een probe te koppelen aan het grilrooster en dan vervolgens de dome thermometer te kalibreren zodat deze...
  7. MacMarty89

    Spareribs dik bevleesd

    Toch weer eens wat anders zo dan uren lang laten garen op de Q. Lookin' good.
  8. MacMarty89

    Olijfolietip: de olijfolieboetiek

    Gebruik eigenlijk nauwelijks olijfolie. Alleen om soms enkele gerechten op smaak te brengen. Ik vind bijvoorbeeld de olijfolie van het Italiaanse Monini (familiebedrijf overigens) helemaal niet slecht en prima prijs/kwaliteitsverhouding. Gewoon te koop in de supermarkt.
  9. MacMarty89

    Ravioli met paddenstoelen en groenten

    Mijn wederhelft had zin in pasta. En wat in de oven kan, kan natuurlijk ook op een kamado! De BGE opgestookt tot ongeveer 150 °C met daarop de Dutch Oven van Petromax. De champignons (paddenstoelen klinkt natuurlijk meer culinair) en broccoli fijn gesneden en deze aangebakken in de DO. Wat SPG...
  10. MacMarty89

    Texelse hotdogs met spicy twist

    Ja, mijn vrouw heeft er geen problemen mee zolang ik ze niet tegen elkaar ga zwaffelen. ;)
  11. MacMarty89

    Ezeltje van het spit. Welke rub?

    SPG.
  12. MacMarty89

    Texelse hotdogs met spicy twist

    Zin in een relatief snelle hap: hotdogs met een spicy groententwist en een vleugje Texel. De BGE opgestookt tot 170 °C en daar de puntpaprika en twee chilipepers opgelegd, terwijl de uitjes in hun eigen bakje goudbruin mochten worden. Wanneer de puntpaprika's en de pepertjes een korstje kregen...
  13. MacMarty89

    De barbecue is er bijna... wat nu???

    Vaak heb je alleen de essentiële attributen écht nodig. Er is veel te vinden in het konijnenholletje.
  14. MacMarty89

    Solis Vac Pro 569

    Dikke prima
Terug
Bovenaan Onderaan