Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Er is een verschil tussen de temperatuur die wordt gemeten op het rooster en die van de dome op een kamado. Hoger in de kamado is het simpelweg warmer.
Nu vroeg ik me af of het wijs is om een probe te koppelen aan het grilrooster en dan vervolgens de dome thermometer te kalibreren zodat deze...
Gebruik eigenlijk nauwelijks olijfolie. Alleen om soms enkele gerechten op smaak te brengen. Ik vind bijvoorbeeld de olijfolie van het Italiaanse Monini (familiebedrijf overigens) helemaal niet slecht en prima prijs/kwaliteitsverhouding. Gewoon te koop in de supermarkt.
Mijn wederhelft had zin in pasta. En wat in de oven kan, kan natuurlijk ook op een kamado! De BGE opgestookt tot ongeveer 150 °C met daarop de Dutch Oven van Petromax. De champignons (paddenstoelen klinkt natuurlijk meer culinair) en broccoli fijn gesneden en deze aangebakken in de DO. Wat SPG...
Zin in een relatief snelle hap: hotdogs met een spicy groententwist en een vleugje Texel. De BGE opgestookt tot 170 °C en daar de puntpaprika en twee chilipepers opgelegd, terwijl de uitjes in hun eigen bakje goudbruin mochten worden. Wanneer de puntpaprika's en de pepertjes een korstje kregen...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.