Beef en Steak

Recente inhoud door Kyrti

  1. Kyrti

    Pauls Pulled Chicken

    Zo lekker he. Laatst ook voor het eerst gemaakt, top!
  2. Kyrti

    Keuzestress

    Het rood is voor mij geen afknapper maar 1 van de voornaamste redenen voor mijn keuze! Staat zo mooi, steekt lekker af. Ben er nog steeds erg blij mee! Scharnier zal niet echt een nadeel zijn. Tuurlijk is het fijn dat je met het nieuwe scharnier minder kracht hoeft te zetten of m half open...
  3. Kyrti

    Pizza uit de pizzaoven

    Lekkerrrr, zien er goed uit!
  4. Kyrti

    Mijn laatste BBQ aanwinst

    Lijkt me toch lastig kwijt te raken zo'n ding 😂 staat vast mooi op de stenen!
  5. Kyrti

    Weer eens spareribs op de BBQ

    Ohh dat is ook een goed idee, ga ik ook eens proberen
  6. Kyrti

    Buitenkeuken in de maak

    Ziet er al goed uit, benieuwd naar t eindresultaat!
  7. Kyrti

    Foute aankopen.

    Een spies met extra stappen? Opzich handig voor de kieskeurige eter, kan hij de lekkere dingen ertussenuit plukken en de rest doorgeven 😂
  8. Kyrti

    Pizza, de afdeling van mijn man

    Bloem kan een hoop uitmaken, maar ik denk dat je met de juiste verhoudingen al een heel eind komt. Ik gebruik best vaak "normale bloem" van de Ah. Je moet eens naar de app van Ooni kijken, die heeft echt een super handige deeg calculator.
  9. Kyrti

    Nieuwe kok: HobbyRob

    Welkom! Hier nog 1 die spijt heeft dat hij niet voor een maatje groter is gegaan, al zou het wellicht ook niet helemaal lekker passen in onze niet-zo-grote tuin 😂 Ik kijk uit naar de fotos van lekker eten!
  10. Kyrti

    Het moet vooruit gaan

    Of, durf ik het voor te stellen, een Kettle Joe? 🙈 Misschien een mooie middenweg
  11. Kyrti

    Het moet vooruit gaan

    Ik heb mijn Kamado Joe denk ik 1 keer gebruikt voor de "gewone Hollandse cremeer" sessie. Meestal pak ik daar de Weber Go Anywhere voor. Kamado duurt veel langer om op temp te komen
  12. Kyrti

    Welke kleine Kamado erbij?

    Mocht je voor die van de Appie gaan ben ik wel benieuwd naar je ervaringen! Ik heb een paar keer gevoeld en gekeken naar het display model bij ons in de Ah en ik vond het er best dikke prima uitzien voor de prijs!
  13. Kyrti

    Pulled Pork... inpakken of niet

    Altijd in de alu folie! Ik leg m wel altijd nog ff terug na de folie zodat de korst weer een beetje op kan drogen, is toch altijd lekker die iets crispy stukjes!
  14. Kyrti

    Pizza perfecie

    Ik denk dat het gros al is gezegd door de andere 2 heren. Ik vind vooral de consistentie erg fijn. Je weet precies waar je aan toe bent; razendsnelle pizza van beter-dan-restaurant kwaliteit. Qua smaak: wellicht dat je bij een kamado, die toch op iets lagere temperatuur werkt, meer hout smaak...
  15. Kyrti

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd mei 2025!

    Gestemd, succes!
Terug
Bovenaan Onderaan