BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Kyrti

  1. Kyrti

    Eerste keer ribs op kamado

    Ziet er weer verrukkelijk uit, lekker bezig. Tja, fall of the bone of niet is puur voorkeur. Wij zijn daar hier wel fan van! Vandaar dat ik vorige keer heb gezegd dat het een kwestie van ervaring is. Eerst volgens de standaard beginnen en naargelang je ervaringen aanpassen waar nodig. Hier...
  2. Kyrti

    Weber summit charcoal grill

    Goede schoonmaak wel gelijk haha
  3. Kyrti

    Moink Balls op verzoek

    Kreeg gisteren van mn lief het verzoek om weer eens "van die lekkere balletjes met bacon" te maken. U vraagt, wij draaien (balletjes). Rundergehakt met wat rub, 1 ei, paneermeel, ui geraspte cheddar en jalepenos. Omwikkeld met een ontbijtspekje! Tijdens het glazen En op tafel! Was weer...
  4. Kyrti

    Weber summit charcoal grill

    "Hi" 😂😂😂
  5. Kyrti

    Kies hier de winnaar van de fotowedstrijd juni 2022

    Mooie inzendingen, maar mn favoriet is duidelijk!
  6. Kyrti

    Inferno L luxe ervaringen? -> toch een bastard geworden

    Gefeliciteerd! Mooi ding 😄
  7. Kyrti

    Voor welke kamado kan ik het beste gaan (2 opties)

    IVM de grizzly raad ik je aan dit eens door te lezen; https://www.bbqgenootschap.nl/threads/grizzly-grill-ervaringen.27733/ Is wel al een tijdje geen activiteit meer op geweest, dus wellicht zijn de laatste modellen beter...
  8. Kyrti

    Pizzahout

    https://www.hornbach.nl/shop/GOLDEN-FLAME-Aanmaakhout-snippers-FSC-in-netzak-7-dm3/7793240/artikel.html Ik geloof dat dit deze zijn. In dat geval zou ik ze niet gebruiken om mee te koken. Niet alle houtsoort zijn gelijk. Dit is hout van naaldbomen, welke veel hars ed. bevatten. Brand heel...
  9. Kyrti

    Tomahawk

    Die asperges op het bord 😂 😂 En die "feta" ziet er inderdaad ook niet helemaal jofel uit :P Maar het vlees maakt een hoop goed denk ik. Mooi gedaan. Je hebt de smaak wel te pakken zo he met de kamado?
  10. Kyrti

    Onze nieuwe veranda & buitenkeuken + veel foto's en uitleg.

    Dit is echt heel gaaf, mooi gedaan!
  11. Kyrti

    Eerste keer ribs op kamado

    Lekker man!
  12. Kyrti

    Weekendje ribben

    Man, ik wil ook wel eens uitgenodigd worden voor zo'n avondje, ziet er heel goed uit so far. Benieuwd naar t eindresultaat
  13. Kyrti

    Weekendje ribben

    Lekker man, dat wordt smullen
  14. Kyrti

    3-2-1 ribs temperaturen

    Ik hou eigenlijk bijna altijd gewoon de 3 2 1 (op 110C) standaard aan. Tenzij ik hele dunne ribs heb, dan kort ik t allemaal wat in. Ik zou gewoon voor je eerste keer niet te moeilijk doen en gewoon religieus de instructies volgen, dan kan je die ervaring gebruiken om een volgende keer wat...
  15. Kyrti

    Kamado rookie

    En ik vond zelf deze haha: https://homedeco.nl/p/buccan-sunbury-smokey-egg-medium-heat-deflector/
Bovenaan Onderaan