Beef en Steak

Recente inhoud door kruit17 Jeroen

  1. kruit17 Jeroen

    Borrel snack rookworst bacon

    Ja pigshots al heel vaak gemaakt die zijn zoooooo lekker
  2. kruit17 Jeroen

    Borrel snack rookworst bacon

    Toch maar even een testje even wat lekkers tijdens de borrel. Rookworst omwikkeld met bacon. 2 Rookworstjes Pakje streaky bacon Pulled pork kruiden noskos Bbqsaus noskos. Rub de rookworstjes met de pulled pork kruiden. Wikkel een bacon eromheen 2 plakjes per worstje. En zet vast met een...
  3. kruit17 Jeroen

    Bifteki met feta

    Dank je wel gaan we proberen gpeie tip
  4. kruit17 Jeroen

    Bifteki met feta

    Ja was even niet bij ons in de supermarkt hellaas. Maar ik zal hem nog eens gaan maken.🤣
  5. kruit17 Jeroen

    Bifteki met feta

    Ja zeker voor herhaling vatbaar
  6. kruit17 Jeroen

    Bifteki met feta

    Vandaag bifteki op de bbq. Recept https://www.bbq-grillmeister.nl/bifteki-met-feta/
  7. kruit17 Jeroen

    Gyros noskos style.

    Heerlijk gegeten. Dennis bedankt eindelijk gemaakt na een lange to doe lijst.🤣 https://www.bbq-nl.com/bbq-gyros/
  8. kruit17 Jeroen

    Smac burnt ends met een glimlach

    Even een borrel snack met een glimlach. Smac burnd ends. Het recept is simpel en wel bekend als pork belly burnd ends . Maar dan korter. Simpel ben benieuwd naar jullie mening. Dikke bbq glimlach
  9. kruit17 Jeroen

    Gevuld stokbrood

    Dank je. Ja ik zag het in het filmpje van Marcel nasq gehakt eerst naar beneden.
  10. kruit17 Jeroen

    Gevuld stokbrood

    Gevuld stokbrood. Ingrediënten. - 2 stokbroden - 700 gram runder gehakt - 6 eetl Parmezaanse kaas - halve ui gesnipperd - 1 eetlepel italiaanse kruiden - 1 eetlepel NasQ BBQ SPG - 2 eetl bbqsaus - 1 eetlepel gedroogd peterselie - pakje ontbijtspek - pakje cheddar kaas Bereiding . Meng...
  11. kruit17 Jeroen

    Hawai burgers met bacon

    Hallo mede grillers. Dit keer een probeersel wat ik gezien had op bbqpitboys. Hamburgertje hawai. Hawai hamburger. 600 gram rundergehakt 4 schijfjes ananas Bacon Mediterranean Rub van NasQ BBQ noskos bbq saus Indirect 200 graden Tot kern temperatuur 75 graden. Groetjes
  12. kruit17 Jeroen

    Gehakt ballen jonghu

    Bal en bier is plezier
  13. kruit17 Jeroen

    Kipfilet met roomkaas.

    Hoi bbq vrienden. Na het slechte weer word het beter dus de bbq op de gloei. Kipfiletje gevlinderd gerubt. En de paturain erin. Beetje spek erom en hoppa 200 graden en 40 min later mooi op 75 graden kern. Heerlijk simpel en lekker.
Terug
Bovenaan Onderaan