Beef en Steak

Recente inhoud door Kaspa

  1. Kaspa

    Tip bbq restaurant A'dam?

    Niet per sé een bbq restaurant maar koken wel grotendeels op open vuur: www.wils.nl Niet goedkoop, maar zeker een aanrader!
  2. Kaspa

    Ervaring Ofyr.

    Geweldig ding! Maar…. Voordelen: -het is een grote bakplaat. Ideaal als en veel eten in een keer wil serveren. -je geregeld voor grote groepen mensen kookt. Vuur is goed in zones te delen waardoor je warmere en koudere zones kunt creëren. -vuur is gezellig. Ook na het koken. - die cage die...
  3. Kaspa

    Tips voor snijmachine?

    Ik heb om die reden gekozen om een mooie Berkel aan te schaffen en op een extra meubel in de woonkamer te zetten. Vrouwlief is niet dol enthousiast maar is inmiddels gewend.
  4. Kaspa

    Steak takati van ossenhaas, zoete aardappel en sla

    Bij tataki is het zo dat je alleen de buitenkant dicht schroeit en het vlees of vis van de binnenkant rauw is. Niettemin ziet het er wel heerlijk uit! Zal vast gesmaakt hebben.
  5. Kaspa

    Pastrami van wilde gans

    Prachtig gerechtje. Heb je een recept van het mosterdijs? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  6. Kaspa

    Hotdoctopus

    Hij was super mals. Smaak viel idd wel iets weg door het broodje. Denk dat hij los op een salade of pasta nog meer tot zijn recht zou komen. Heb nog meer tentakels in de vriezer dus ga daar een keer mee experimenteren.
  7. Kaspa

    Help, dit is toch geen buikspek?

    Thanks. Ik had al in de worstbijbel zitten zoeken maar daar staat hij (begrijpelijk) niet in. Gelukkig heb ik geen haast en is vrouwlief niet al te kritisch op al mijn projectjes. De mede door @Sander72 geïnspireerde vissaus staat ook mooi op de kast te fermenteren. Verzonden vanaf mijn...
  8. Kaspa

    Fotowedstrijd augustus 2024 - Hotdog

    Bij deze mijn inzending. Mocht hij niet aan de regels voldoen, hij heeft er niet minder om gesmaakt : Hotdoctopus
  9. Kaspa

    Hotdoctopus

    Hi, Ik heb deze maand de regel van de fotowedstrijd: “Hotdog” Maak een creatieve hotdog waarbij de keuze van ingrediënten vrij is" ook daadwerkelijk vrij geïnterpreteerd. Mocht hij uitgesloten worden van de fotowedstrijd, hij smaakte er niet minder om;-). Al langer op het lijstje stond de wens...
  10. Kaspa

    Help, dit is toch geen buikspek?

    Heb je daar toevallig een recept voor?
  11. Kaspa

    Help, dit is toch geen buikspek?

    Hoi allen. Willen jullie even mee kijken. Ik heb via een vriendin bij een bio boer een stuk buikspek besteld om bacon van de maken. Gisteren stuk ontdooit en wilde hem net in de pekel gaan zetten maar dit is het resultaat als ik de verpakking open maak: Ik zie voor wit vet en nauwelijks vlees...
  12. Kaspa

    M'n eerste rookworst... De textuurrrrr....

    Ook uit de rookbijbel. Misschien heb je hier wat aan. Zelf nog geen rookworst gemaakt. Staat wel hoog op het lijstje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
  13. Kaspa

    Bereidingstijd pichana

    Klein uurtje. Beetje afhankelijk van het formaat van je picanha.
  14. Kaspa

    Flammkuchen diy deeg vs Tante Fanny

    Ik ben groot fan van het kant en klare flamkuchen deeg van de groothandel. Die zijn nog dunner dan die van tante Fanny. Dat proeft voor mij meer als (slecht) pizza deeg. (Zie dat bbq experience center ze ook verkoopt)...
  15. Kaspa

    Zeeduivel spiesen

    Leuk! Ziet er super uit! Hier komt hij binnenkort ook weer op het menu. Liefst op een zomerse dag met een glaasje mooie witte wijn. Want vis moet eenmaal zwemmen[emoji4]
Terug
Bovenaan Onderaan