BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Joop G

  1. Joop G

    Perfecte, fingerlicking Koudgerookte Zalm (minder zout)

    Koud gerookte zalm voor de eerste keer. Omdat het de eerste keer is houd ik me netjes aan het NOSKOS recept.
  2. Joop G

    Gerookte kipfilet.

    Opties genoeg dus. Deze tips ga ik zeker proberen.
  3. Joop G

    Gerookte kipfilet.

    Zou ook nog kunnen. Ik ga nog verder aan de setup werken. Als ik die platesetter weg haal en de kolenmandjes naar de zijkant verplaats dan heb ik waarschijnlijk die steentjes ook niet nodig.
  4. Joop G

    Pulled pork. Eerste l&s sessie ooit!

    Mooie sessie pp leuk verslag met duidelijk foto’s. En gefeliciteerd met je knor.
  5. Joop G

    Gerookte kipfilet.

    In principe werkte de steentjes goed, maar ik denk ook wel n beetje in mijn nadeel. Aan het eind van de sessie toen de 63 graden kerntemperatuur was bereikt moeten ze nog 14 minuten blijven hangen en zou de temp eventueel nog iets op kunnen lopen naar 65 graden. Ik denk dat de steentjes nog te...
  6. Joop G

    Gerookte kipfilet.

    Vandaag maak ik gerookte kipfilet op de WSK. Dus gisteren pekel gemaakt volgen het recept van Noskos. Geen duur en fancy rookrek maar gewoon twee steentjes en drie spiesen. Roken maar en wachten tot de kerntemperatuur 63 graden heeft bereikt en dat 14 minuten volhouden voor de...
  7. Joop G

    (ook ik) Pulled pork

    Goed begin is het halve werk. Succes morgen. Ik kijk uit naar de rest van je verslag.
  8. Joop G

    St. Louis style ribs 3-2-1 met n kick

    Ja, en die ligt toch in de keuken la.
  9. Joop G

    St. Louis style ribs 3-2-1 met n kick

    Ja voor het eerst deze gekocht, maar ze zijn super.
  10. Joop G

    St. Louis style ribs 3-2-1 met n kick

    Ja, ruimte genoeg. We zijn maar met z’n tweeën.
  11. Joop G

    St. Louis style ribs 3-2-1 met n kick

    Klopt Laurens, hij was ook super gaar.
  12. Joop G

    Dikbevleesde spareribs

    Ziet er goed uit, en ze zien er echt mega dik uit.
Terug
Bovenaan Onderaan