Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Interessant stuk inderdaad.. ik heb mij wel is afgevraagd waarom er soms bier/wijn of appelcider word gebruikt als bevochtiger en niet gewoon water. Volgens mij proef je hier nooit wat van terug. Wat betreft de BBC... ik heb deze laatst voor het eerst gemaakt en het viel mij ook op dat het leek...
De bark creeer je toch door op het laatst toevoegen van suikers en deze te laten karameliseren? Volgens mij bereik je met inpakken het tegenovergestelde. Je bent dan aan het stoven/stomen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ziet er goed uit maar welke mythe bedoel je precies? Als je je rooster er uit haalt passen er prima hele grote kippen in...
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ziet er goed en lekker uit. Was de saus baby rays toevallig? Heb ook de sweet n spicy hiervan bij de sligro gehaald. Vond hem ooo niet erg spicy, maar dat is sowieso lastig als je voor veel mensen eten bereid. Is snel te pittig!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik had geen eerdere ervaring met injecteren van vlees maar kreeg zeker duidelijk de biersmaak in het vlees! Het was een 'franse boerderijkip' van de AH, ongeveer 1,3 Kg. Ik heb niet zo veel geinjecteerd, ik dacht slechts 1 spuitje vol maar het kunnen er ook 2 geweest zijn (moest verplicht al aan...
Ok bedankt, vraag me dit af omdat er nu zo een 70 graden verschil tussen de dome en sensor zit. Gisteren een beer can chicken gemaakt met sensor temperatuur op de juiste temperatuur dus ga daar maar vanuit!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.