BasBQ
Beef en Steak

Recente inhoud door Jeffrey

  1. J

    Buikribben

    En ze waren heerlijk! Ontiegelijk mals maar de volgende keer weer gewoon babyback ribs meer slabs voor hetzelfde geld dus meer smaken tegelijk op de q. Deze waren vrij pittig ivm de vele peper!
  2. J

    Buikribben

    Methode van Aaron Franklin ongeveer een 2 en een half uur roken en dan een 2 uur in folie en dan even aankijken hoe het ervoor staat
  3. J

    Buikribben

    Na een stroeve start zijn we begonnen! Niet gekeken hoeveel houtskool ik nog had blijkt niet veel en nog heel veel gruis ook. Dus we gaan het beleven vandaag nu gebruikt het ei niet veel houtskool dus heb er wel vertrouwen in dat het goed gaat komen Buikribben op de q en roken met Eik en appel...
  4. J

    Buikribben

    Nog een speciale manier van klaar maken? Ik heb er 1 van 1,2 kilo dus is even zat [emoji23]
  5. J

    Buikribben

  6. J

    1ste keer Pulled pork

    Ga het zeker nog eens een keer doen! Over het algemeen smaakte het wel maar de rooksmaak was erg aanwezig en misschien een andere rub proberen en een glaze
  7. J

    1ste keer Pulled pork

    We zijn er 88 graden! Uit de bbq gehaald en in handdoeken gewikkeld, vond hem wel stug aanvoelen had hem malser verwacht. Na het rusten misschien een stuk malser. Zal straks nog even een foto posten als ik hem uit de folie gehaald heb Na het rusten Gepuld Broodje klaar Wat vonden we er...
  8. J

    1ste keer Pulled pork

    Heb ik gedaan bedankt voor de hulp! Ligt er inmiddels al 10 uur op [emoji106]
  9. J

    1ste keer Pulled pork

    Heb ik weer gedaan zo wordt het wel 5 uur [emoji85]
  10. J

    1ste keer Pulled pork

    Aldoende leert men he! Maar heb hem nu uit de folie gehaald en nog even terug gelegd voor eventueel een iets drogere bark weet niet of het nog nut heeft maar voor het idee dan maar! [emoji6] Intussen is hij gezakt naar 81 graden is dit normaal??
  11. J

    1ste keer Pulled pork

    7 uur bezig en 83 kern en bbq 109 graden denk dat ik toch iets te vroeg klaar ga zijn.. Laat hem nu gewoon ingepakt tot hij 88 graden is en dan wikkel ik hem in een handdoek en in een koeltas geen koelbox in bezit [emoji23]
  12. J

    1ste keer Pulled pork

    Gedaan! Na 5 uur en een kwartier.. Voor mijn idee ziet het er aardig uit En ingepakt weer terug dome 121 vlees 71
  13. J

    1ste keer Pulled pork

    Denk toch dat ik hem zo maar inpak als hij er 5 en een half uur op lig ofzo..  Zit nu in de zone denk ik loopt niet meer op
  14. J

    1ste keer Pulled pork

    Weer een uur verder! Gaat gestaag omhoog krijg het ei niet echt verder naar beneden maar voldoet ook. Vlees 61 graden en de bbq 118 Weer uurtje verder vlees 69 graden bbq 106 zo weer wat lucht geven
  15. J

    1ste keer Pulled pork

    We zijn een uurtje verder! Temp ei iets opgelopen en nu stabiel 115 graden vlees 31
Terug
Bovenaan Onderaan