Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
met fruithout en zachte houtsoorten stook ik me helemaal scheel, iedere 10 min een vol blok minimaal. Maar als het zo heftig is heb je dan wel schone rook? Of zie je je rook tijdens het stoken?
Bij de Makro in Breda is nu de rvs van turnpike in de aanbieding heb er €20.- Inc btw voor betaald. Sta voor de sptjack op de wachtlijst. Wil ik ook maar was de afgelopen maanden slecht leverbaar helaas
Ik werk veel met de offset bijna alleen nog maar.
Ik stook alleen grote blokken eiken, en Idd met het vuur spelen voor de temp, het is bij mij alle schuiven open en soms zelfs de deur helemaal open. De hoeveelheid hout en de plaatsing van het hout is de truck. En ja het blijft werken. Iedere 30...
Hierbij wat meer foto’s van brisket 1.
De bark was echt mooi, de brisket top van smaak maar doordat we te vroeg klaar waren helaas niet meer de tenderness. De Burnd ends waren echt veel te ver, maar voor de foto staan ze er wel op 🤣
Ik zoek alleen landen waar je gewoon kan bbq’en en heb in de caravan een weber 47 en een 57 bij. Als ik ze aansteek wil ik wel lekker de ruimte hebben.
Moet de foto’s nog uitzoeken. Maar deze hebben we er om 00:00 op gedaan, was te vroeg. Om 10:00 was hij al klaar, op 120/130 graden. Smaak was top, de flat was tegen het droge aan.
Op de kcbs in dongen natuurlijk willen we schooien voor de bacon en koetje.
De bacon is wel te delen, de brisket hebben we 2x gedaan dus beide een eigen 😜
Uitgebreid verslag zal nog volgen, en de prijs die we op dag 1 hebben gewonnen zal ook nog volgen hahaha (wie weet komt er nog 1 bij zo)
Heb er een bulk, oa van global, f’dick, hanos eigen merk, wmf en victorinox.
Maar mijn favoriet waar ook niemand aan mag komen is mn zwilling twin cuisine.
Op een klein beetje pulled pork (en vega pulled) na is alles op gegaan. Helemaal de brisket was een succes.
Om kritisch te blijven op onszelf de brisket had misschien een graadje minder mogen hebben. Smaak was echt top, en zo sappig als het maar kon maar net een tikje te los. Helaas geen burned...
Het ergste is, krijg net bericht dat er zo nog 2 mooie whole Packers komen voor in de vriezer. En de volgende koe gaat er volgende week aan, dus nog 2 er bij. Dat wordt lekker oefenen voor de kcbs wedstrijd in het najaar
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ja die Griekse vlees stapel, als ik nu eens wat half rouw vlees eet, komt er misschien nog wat marinade op die Butt [emoji12]
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.