Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Je kan de Grill Guru Compact bestellen voor €229 bij AH. Dat is wel zonder platesetter dus die zal je er nog bij moeten bestellen (ook los verkrijgbaar ipv de set op AH).
Zijn er ook een aantal tweedehands op marktplaats te vinden. Gebruikt maar compleet voor ~€200 vraagprijs.
Kan me overigens...
Persoonlijk vind ik een tweede kleine (Kamado) bbq naast de hoofd-bbq wel een aanwinst.
Zoals je aangeeft vooral handig voor bereidingen waarbij je twee hele verschillende temperaturen nodig hebt. Een compact model Kamado biedt verrassend veel ruimte voor z’n maat. Als je puur vlees wil kunnen...
Heel mooi bordje geworden zeg!
Recept gaat zeker op de lijst om eens te maken.
Fijn ook om te lezen dat je de kikkererwten niet hebt afgespoeld (in bijna alle recepten staat dat je bonen of kikkererwten moet afspoelen, maar dn verlies je heel veel smaak IMHO).
Ik zou vooral afgaan op de specificaties die voor jou belangrijk zijn en letten op de garantievoorwaarden.
Er zit aanzienlijk verschil (optisch) tussen de soort keramiek dat KJ en BGE gebruikt. Merken zeggen uiteraard allemaal dat hun keramiek het beste is, maar dat is lastig objectief te...
Goed om te melden inderdaad, die lijkt een stukje dat los is gekomen. Wel goed om te weten dat ongeglazuurde keramiek is behoorlijk kwetsbaar is. De glazuur zit er niet alleen voor de mooi omheen maar heeft ook een functie om een keramisch product stevigheid te geven. Aan de binnenkant glazuren...
Vocht uit het keramiek kan, maar zou moeten verdampen en geen sporen achterlaten.
Ik denk dat er iets in de houtskool heeft gezeten of wellicht aangestoken met zo’n wokkel (met was er op)?
Hoe het wordt opgelost is het belangrijkste natuurlijk! Kan gewoon altijd voorkomen bij een product van keramiek. Je kan niet aan de buitenkant zien of er zwakke plekken zijn ontstaan tijdens productie. Komt overigens ook voor bij de duurdere merken en vooral belangrijk hoe het wordt opgelost...
Zeg dat wel, en bij 300 graden mag dat natuurlijk niet gebeuren (corodiet keramiek kan temperaturen hebben van +1000 graden en is behoorlijk goed bestand tegen thermische schokken). Een gevalletje pech hebben.
Ook even reactie hier n.a.v. mijn vraag over de Inkbird controller.
Ben uiteindelijk voor de Fireboard 2 drive gegaan icm een BBQGuru pit viper (met de adapterplaat sluit deze net iets mooier aan op een Kamado vs de Fireboard fan).
Voornaamste reden voor mij, ondanks het forse prijsverschil...
Ziet er heerlijk uit! Een goede kwaliteit bavet blijft ook lekker als het iets verder is doorgegaard.
Zoals @Kazango aangeeft kan het vlees zeker nog 3 tot 4 graden doorgaren als je het van de Q haalt, dus dat is iets om rekening mee te houden.
Of het nodig is verschillen de mening over. Ik verwacht zelf overigens dat vooral de eerste paar keer gebruik de temperatuur langzaam laten oplopen belangrijker is dan exact 2 uur op 200 graden de Q laten bakken.
Persoonlijk hou ik altijd de instructie van de fabrikant aan en doe de eerste runs...
Goed om te weten dat er twee soorten garantie zijn. Ten eerste heb je altijd wettelijke garantie vanuit de verkopende partij. Voor deze garantie geld dat je als consument mag verwachten dat een product en redelijke termijn goed functioneert.
Bij een dure kamado BBQ is dat uiteraard een aantal...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.