Beef en Steak

Recente inhoud door Hetoudestrandhuis

  1. Hetoudestrandhuis

    advies gevraagd

    Mooie prijs voor een ronde Primo: https://beefensteak.nl/bbqs-smokers-accessories/bbq-aanbiedingen/primo-kamado-all-in-one-demo/ Als ik ffkes snel kijk wel met een volledige platesetter dus niet mogelijk om tegelijkertijd direct en indirect te gebruiken maar wellicht zijn er ook 2 halve...
  2. Hetoudestrandhuis

    Advies gevraagd brisket whole packer

    30 a 35 euro de kilo is prima betaald. Ossenhaas gaat tegenwoordig al voor tegen de 80 euro per kilo. En daarvoor heb je imo vlees zonder smaak :-)
  3. Hetoudestrandhuis

    Advice needed - Brisket or Pekelborst

    I do not want to be the party pooper but if I were you I should have a good talk with the butcher as Heijdra did not produce any meat since the late 2022's
  4. Hetoudestrandhuis

    Droge baby back ribs (extra dik bevleesd)

    Hoe zwaar waren je ribs? Heb door de jaren heen aardig wat kilo's van die ribs door mijn handen gehad en het gewicht kan behoorlijk uiteen lopen. Als je ze van een 900 gram hebt verschilt de bereiding behoorlijk tov exemplaren van 1,8 kilo.
  5. Hetoudestrandhuis

    Gerookte paddenstoelen

    Geestig idee! Misschien eerst garen op een rookplankje?
  6. Hetoudestrandhuis

    BBQ fan hier

    Hoi Michiel, USDA Prime zul je in Nederland heel weinig tegenkomen, (als je dat al tegenkomt is dat meestal een "inpakfoutje" geweest), select en choice is zeg maar de export-standaard. Neemt niet weg dat er bij o.a. Beef&Steak prachtig rundvlees te verkrijgen is dat zeer zeker niet van oude...
  7. Hetoudestrandhuis

    Weinig tot geen rooksmaak Traeger

    Nog nooit wat van gemerkt.
  8. Hetoudestrandhuis

    Weinig tot geen rooksmaak Traeger

    Smoke tube erbij leggen.
  9. Hetoudestrandhuis

    Baby back ribs iets te droog

    Rond de 110 graden houden.
  10. Hetoudestrandhuis

    Baby back ribs iets te droog

    Ik heb heel veel babyback ribs van Beef&Steak in mijn handen gehad ;) Helemaal niks mee, maar inderdaad je tijden aanpassen. Zou 1 1/2, 1 , 1/2 eens proberen.
  11. Hetoudestrandhuis

    Mijn eerste pulled pork, en eerste keer kamado

    Lekker hoor! Volgende keer gewoon meteen de procureur erop, helemaal niet eens wachten tot de temperatuur daar is waar je hem wilt hebben. Je moet dan net even weten wanneer de zuurstof te knijpen maar na een keer of 3, 4 heb je dat meestal wel door.
  12. Hetoudestrandhuis

    Argentijnse grill

    Zo op het oog een leuk ding voor het geld. Wel wat lastig oordelen vanaf de foto's natuurlijk. Met een Santa Maria spelen is altijd leuk!
  13. Hetoudestrandhuis

    Onion lolly

    Oh leuk! Op de nogal lange todolist!
  14. Hetoudestrandhuis

    Spareribs 3-2-1 methode

    Ffkes een bak met ijs in je kamado zetten.
Terug
Bovenaan Onderaan