Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Bedankt voor alle reacties. Het bevroren portioneren met broodmes is niet gelukt en een ijzerzaag heb ik niet.
Voor morgen dus maar paar vrienden uitgenodigd en mocht er wat overblijven moet ik overmorgen de Q maar weer aansteken 😆
PROBLEEMPJE
Ik heb een entrecote van ruim 3kg gekocht, echter deze is bevroren. Hoe kan ik hem alsnog portioneren?
Of toch als geheel ontdooien en 2 dagen entrecote eten 😬😆
Vandaag eerste keer Beefhammer.
Gisteren geïnjecteerd met runderfond en mooi laagje aangebracht met Noskos Beef rub.
Was de eerste keer dat ik vlees injecteerde, is toch lastiger dan ik had verwacht. ( spoot er af en toe flink uit )
Vanochtend vroeg de wekker gezet om het vlees uit de koelkast...
Vandaag broodje tri tip volgens
recept van Noskos.
Heb de Oakridge pork&beef rub gebruikt.
Eerst 3 uurtjes op 120graden, daarna in alufolie tot 95 graden. Vervolgens nog half uurtje tot de bark weer lekker hard was.
Heerlijk op een pistolet met rood uitje , augurk en vleesvocht erover heen
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.